Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

KHL: CSKA Moskva – Lokomotiv Yaroslavl 12/12 14.00 - Tight match som vinns av CSKA

På lördag väntar en intressant match med två riktigt formstarka lag. Lokomotiv åker till Moskva för att ta sig an ligaettan CSKA. Det är en match som CSKA behöver vinna för att hålla sig fast i toppen.
CSKA vs Lokomotiv
December 12,2020
14:00

Streama på bland annat NordicBetBet365, och Unibet TV. Nedsläpp 14:00 svensk tid.

Lagens Form

CSKA Mosvka
Efter en förlust på hemmaplan den 3:e december mot Dinamo Minsk, har dem återhämtat sig snyggt. Med vinster mot Torpedo och Avangard har laget återgått till vinnarformen. CSKA leder med sina 57 poäng ligan men jagas av Ak Bars Kazan som ligger ynka 3 poäng bakom. Därför behöver laget en seger på lördag för att fortsätta sin dominans i grundserien. Hetaste spelaren på senaste tiden har varit NHL-bekante Maxim Mamin som har staplat upp 7 poäng på de senaste 5 matcherna.

Lokomotiv Yaroslavl
Lokomotiv har likt CSKA sett heta ut på slutet med endast en förlust på de senaste 5 matcherna. Förlusten kom den 4:e december mot Barys Nur-Sultan med 3-1. Laget har letts av Pavel Kraskovsky som nätat 5 mål över dessa 5 matcher.

Head to Head

När man kollar denna matchup head to head så ser det oerhört jämt ut. Kollar man i historieböckerna så har alltså CSKA 14 vinster medan Lokomotiv har 13 när lagen mötts. Det man däremot inte får glömma är att CSKA har vunnit de senaste 6 matcherna när lagen mötts.

Svenskarna i matchen

CSKA: Mario Kempe, Lars Johansson och Klas Dahlbeck.

Lokomotiv: André Petersson och Anton Lander.

Bet365 erbjuder upp till 1250 kr i välkomstbonus

Om du är en ny spelare hos Bet365 kan du nu använda deras välkomstbonus och få upp till 1250 kr i spelkrediter. Du kan också se matchen live på deras streamingtjänst.

Tips: CSKA vinner matchen.

CSKA har vunnit 6 raka matcher mot Lokomotiv. De möter visserligen ett riktigt bra motstånd, men kommer kriga för att försvara sin förstaplats.

Satsa