Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

KHL: Dinamo Minsk – Dynamo Moskva 9/12 17.30 - Oscar Lindberg målskytt

På lördag väntar en fartfylld match med två formstarka lag. Det är nämligen fyran i väst Dynamo Moskva som åker till Minsk för att ta sig an Dinamo. Båda lagen går som tåget och har med sig två raka segrar. Oscar Lindberg har varit stekhet och har inte mindre än 4+3 på de 5 senaste matcherna. Photocredit: GettyImages
photo GettyImages dinamo-minsk
Dinamo vs Dynamo
December 09,2020
17:30

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sänds på Viaplay, Viasat Hockey, Bet365, och Unibet TV. Nedsläpp 17:30 svensk tid.

Lagens Form

Det här är två stekheta lag som båda kommer till Minsk med 4 vinster över de 5 senaste matcherna.

Dinamo Minsk

Minsk har verkligen imponerat på senaste tiden och har i december redan med sig två bortavinster. Mot Neftekhimik med 5.1 och mot ligaledande CSKA senast med 4-2. Yegor Sharangovich är lagets hetaste spelare och kaptenen har ledat vägen med sina 8 poäng på de 5 senaste matcherna.

Dynamo Moskva

Dynamo ligger som tidigare nämnt fyra i den västra konferensen och har verkligen visar framfötterna de senaste matcherna med 3-0 mot Salavat, samt 7-2 mot Avtomoblist. Oscar Lindberg och Dmitri Jaskin leder laget med 7 respektive 8 poäng över de senaste 5 matcherna.

Head to Head

De här lagen har mötts två  gånger den här säsongen och båda matcherna har spelats i Moskva och resulterat i vinst för Dynamo Moskva. Däremot när de senast spelade i Minsk, som de ska till att göra nu, så vann Minsk med 4-3.

Svenskarna

I Dinamo Minsk spelar Adam Almquist som för närvarande hålls borta från spel på grund av skada. Nyligen blev Magnus Pääjärvi trejdad från Lokomotiv Yaroslavl till Dynamo Moskva och är alltså nu lagkompis med Oscar Lindberg.

Bet365 erbjuder upp till 1250 kr i välkomstbonus

Om du är en ny spelare hos Bet365 kan du nu använda deras välkomstbonus och få upp till 1250 kr i spelkrediter. Du kan också se matchen live på deras streamingtjänst.

Huvudsakliga regler och villkor
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: Oscar Lindberg målskytt.

Det här är en grym match, men som på papperet är för jämn för att ha en säker vinnare. Oscar Lindberg har verkligen hittat formen och fortsätter leverera.

Satsa