Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

KHL: Traktor – SKA 5/12 13.00 - Kommer bli en tight match

På lördag väntar en intressant och jämn match när Traktor Chelyabinsk tar emot SKA St Petersburg i Sibirien. När lagen möttes i november vanns den tighta matchen med 0-1 till fördel Traktor i St Petersburg. Nu spelas matchen i Chelyabinsk och vi kommer troligen få se en liten annan matchbild. Photocredit: GettyImages
ska-st-petersburg
Traktor vs SKA
December 05,2020
13:00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sänds gratis på  Bet365,  och Unibet TV. Nedsläpp 13:00 svensk tid.

Lagens Form

SKA St Petersburg

SKA har gått som tåget på senaste tiden och har fått med sig 12 poäng på de senaste 5 matcherna. De senaste två matcherna har dock behövt avgöras på straffläggning, den senaste av de två slutade i förlust på hemmaplan mot Jokerit.

Traktor Chelyabinsk

Traktor återvänder hem efter två raka bortaförluster och hoppas återfå vinnarformen. Över de fem senaste matcherna har de bara lyckats få med sig fyra poäng, varav ena mot just SKA.

Head to Head

De här är två jämna lag och resultaten tyder just på det. På de tre senaste mötena har Traktor vunnit två (båda på bortaplan). När lagen möttes senast i Chelyabinsk, gick matchen till övertid där SKA drog det längsta stråt efter ett avgörande 4:3 mål av Sergej Plotnikov.

Svenskarna

I SKA hittar vi Lukas Bengtsson, Oscar Fantenberg och målvakt Magnus Hellberg. Noterbart är också att Malte Strömwall i söndags blev trejdad till klubben och debuterade under torsdagen.

I Traktor spelar Lawrence Pilut, Pontus Åberg och Jacob Berglund.

Malte Strömwall - Målgörare i matchen 4.25 Betsson

Pontus Åberg - Målgörare i matchen 4.75 Betsson

Bet365 erbjuder upp till 1250 kr i välkomstbonus

Om du är en ny spelare hos Bet365 kan du nu använda deras välkomstbonus och få upp till 1250 kr i spelkrediter. Du kan också se matchen live på deras streamingtjänst.

Huvudsakliga regler och villkor
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: Oavgjort.

Med tanke på att SKA har gått till övertid i sina senaste två matcher och att båda lagen är väldigt jämna på papperet. Sedan toppar det av med att senaste matchen lagen emellan i Chelyabinsk resulterade i övertid, så känns det som en väldigt trolig möjlighet, som också ger ett fint odds.

Satsa