Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

KHL: Vityaz – SKA St Petersburg 17:30 (12/11) - Svenskarna varit i storform

På torsdag kväll tar Vityaz emot ett lag man verkligen haft problem med på senare år, SKA St Petersburg. På de senaste 10 matcherna lagen emellan har Vityaz bara fått med sig en enda seger.
Vityaz vs SKA
November 12,2020
17:30

Lagens Form

SKA St Petersburg

Efter att SKA varit lite ojämna formmässigt över en tid verkar man hittat tillbaka senast mot Jokerit då de vann med 4-1 i Hartwall Arena. Laget ligger i nuläget trea i den västra konferensen och det är tätt uppe i toppen. Därför kan vi förvänta oss ett SKA som är hungriga på tre poäng.

Vityaz Podolsk

Trots att Vityaz har haft problem den här säsongen (ligger på en nionde plats i väst), har de verkligen spelat ut på senaste tiden. De har kommit in i en hot streak med tre vinster över de fem senaste matcherna. Dessutom har Linus Hultström och Mattias Tedenby också varit i storform och kombinerar 9 poäng över dessa 5 matcher.

Svenskarna i matchen

Om vi ser till svenskarna i den här matchen, så hittar vi några av de absolut bästa. Linus Hultström och poängbästa svensk Mattias Tedenby spelar ihop i Vityaz. I SKA hittar vi Lukas Bengtsson och Oscar Fantenberg. Fantenberg som inte spelat någon match för klubben än så länge och Bengtsson som redan stått för 12 poäng på bara 17 matcher från sin backposition.

Tippa seger för SKA hos NordicBet för odds 1.85

SKA kämpar för att hålla sig i topp i den västra divisionen och vinner matchen (1.85 på NordicBet). Mattias Tedenby fortsätter se het ut och gör mål i matchen (3.55 på Unibet).

Satsa