Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Kina–Sverige odds (02/12/19 12:30) Säker svensk seger

I andra matchen i handbolls-VM ställs Sverige mot Kina, som knappast tillhör de bättre lagen i turneringen. Matchen mot Kina blir istället ytterligare en chans för det svenska laget att spela ihop sig inför svårare motstånd.
Sverige - Handbolls-VM, damer 2017 594x396
Kina vs Sverige
December 02,2019
12:30

Sverige tillhör ett av de bästa handbollslagen i världen på damsidan och har i det här mästerskapet mycket goda chanser att ta sig till en semifinal. För det krävs minst tredjeplats i gruppspelet, men med tanke på att Sverige förutom Kina möter DR Kongo, Japan, Argentina och Ryssland ska detta inte vara några större problem. Dock är det viktigt att ta så många poäng som möjligt i gruppspelet då lagen tar med sig dessa till andra rundan.

Kina har funnits med i varje VM som har spelats, dock utan att nå någon större framgång. 2017 slutade laget sist i sin grupp med endast en inspelad poäng och näst flest insläppta mål i hela turneringen.

Senaste gången Sverige och Kina möttes i VM-sammanhang var i VM i Danmark 2015. Den gången vann Sverige med 47-28 och det känns väl som att det kommer att bli något liknande den här gången. Inte minst då det svenska laget nog gärna vill få igång målskyttet redan tidigt i turneringen. Därför säger vi att Sverige vinner även om Sverige startar med -15,5 mål. Bäst odds finns hos Betsson som bjuder 1.78 gånger pengarna för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Handboll

Match: Kina–Sverige

Liga/turnering: Handbolls-VM, damer

Tips: 2 (-15,5) Odds: 1.78 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Måndag 2 december 12:30

Satsa