Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

La Liga: Alaves–Real Sociedad 6/12 21:00 - Isak fixar poäng

Real Sociedad och Alexander Isak har tagit ytterligare ett steg den här säsongen och leder mycket överraskande La Liga. Nu möter man mittenlaget Alaves, som stod för en jätteskräll i senaste matchen.
Photocredits: Getty Images
Alaves–Real Sociedad
December 06,2020
21:00

Sänds på C More, C More Live, Unibet TV och LeoVegas. Avspark 21:00.

Varför tipset?

  • Alexander Isak gjorde mål i senaste matchen i La Liga som han spelade
  • Alaves har fem raka matcher utan förlust
  • Alaves har spelat oavgjort i tre av de fyra senaste matcherna
  • Real Sociedad har tre raka oavgjorda matcher

Alaves i medvind

Alaves stod för förra helgen sensation i La Liga när man vann borta mot självaste Real Madrid med 2-1. Efter en tung säsongsinledning har laget, där även svenske John Guidetti finns, nu hämtat sig och har fem raka matcher utan förlust. Att Alaves trivs mot storlagen visade man också för en dryg månad sedan när man spelade 1-1 hemma mot FC Barcelon och det trots att man bara var tio man sista halvtimmen.

Real Sociedad fortsätter att övertyga. Förra helgen blev det förvisso ”bara” 1-1 hemma mot Villarreal, men innan dess hade Alexander Isak o co sex raka segrar i La Liga. Dock ska sägas att Sociedad har två matcher fler spelade än tvåan Atlético Madrid, som bara är en poäng efter i tabellen.

Kan Sociedad knäcka Alaves?

Ser man till tabelläget är Sociedad favoriter, men med tanke på Alaves förlustfria svit och det faktum att man förra helgen slog Real Madrid känns det som att det här blir en jämn match.

Tips: Isak fixar poäng

Alaves är i bra form och därför känns det också som att Sociedad kommer att få svårt att ta tre poäng här. Men, Alexander Isak ska nog kunna göra ett mål. Tipset blir därför en wincast där Isak gör mål och matchen slutar oavgjort.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 12.00 för oavgjort och Alexander Isak som målskytt.

Satsa