Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

La Liga: Real Sociedad–Atlético Madrid 22/12 19:45 - Gör Isak mål?

Real Sociedad och Alexander Isak hänger kvar i toppen av La Liga, men behöver en seger mot Atlético Madrid. Alexander Isak gjorde mål senast mot Levante och frågan är om svenskens målform håller i sig?
Photocredits: Getty Images
Real Sociedad–Atlético Madrid
December 22,2020
19:45

Sänds på Sportkanalen, C More, Unibet TV och LeoVegas. Avspark 19:45.

Varför tipset?

  • Alexander Isak gjorde mål i senaste matchen mot Levante och redan i den 22:a minuten
  • Alexander Isak har gjort tre mål på de sex senaste matcherna i La Liga
  • Real Sociedad vann senaste hemmamatchen mot Atlético Madrid

Isak i målform

Real Sociedad ligger förvisso trea i La Liga, men då har laget en match mer spelad än tvåan Real Madrid och tre fler matcher spelade än serieledarna Atlético Madrid. Dessutom har laget tre oavgjorda och två förluster på de fem senaste matcherna. Dock ska sägas att bägge förlusterna kom på bortaplan. Hemma på Reale Arena är laget ofta säkerheten själva.

Atlético Madrid börjar mer och mer se ut som guldfavorit. Laget har vunnit åtta av de nio senaste matcherna i La Liga. På tolv matcher i La Liga den här säsongen har Atlético en målskillnad på imponerande 24-5. Fortsätter man i samma stil kommer Madridlaget att bli svårslagna den här säsongen.

Alexander Isak i strålande form

Alexander Isak är definitivt en av Real Sociedads bästa spelare i dagsläget och lär vara sugen på att göra fler mål innan juluppehållet. Nu ställs han dock mot La Ligas bästa försvar, vilket lär bli en utmaning.

Alexander Isak - Gör mål 3.75 Betsson

Tips: Isak spräcker nollan

Men, Alexander Isak är het och har tidigare visat att han kan göra mål även mot storlagen. Mot Levante senast smällde det redan efter dryga 20 minuter, så därför blir tipset att svensken gör matchens första mål.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 6.00 i odds för Alexander Isak som första målgörare.

Satsa