Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

La Liga: Real Sociedad–Sevilla 18/4 14:00 - Isak gör mål igen

Alexander Isak har hittat tillbaka till målformen, vilket lär behövas när han och Real Sociedad ställs mot Sevilla hemma på söndag. Räkna med en målsugen svensk som kliver ut på planen.
Vid 10.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 100kr
Photocredits: Getty Images
Real Sociedad–Sevilla
April 18,2021
14:00

Photocredits: Getty Images

Sänds på C More och Unibet TV. Avspark 14:00.

Inte vunnit på fyra matcher

Real Sociedad var länge med i toppen av La Liga, men senaste månaden har laget tappat mark och har nu hela 13 poäng upp till Sevilla som innehar sista Champions League-platsen. För Real Sociedad handlar det nu istället om att försvara Europa League-platsen. Sociedad är på samma poäng som Real Betis och en poäng före Villarreal. Samtidigt är formen svag hos Sociedad. Laget har bara tagit två poäng på de senaste fyra matcherna.

På väg att blanda sig i guldstriden

Sevilla är i strålande form och har tagit 13 av 15 möjliga poäng på de fem senaste matcherna. Med bara sex poäng upp till ledande Atlético Madrid är Sevilla faktiskt på väg att blanda sig i guldstriden på allvar med åtta omgångar kvar. Ligafyran kan bli en svår nöt för Alexander Isak och Sociedad att knäcka.

13 mål den här säsongen

Efter en tids måltorka slog Alexander Isak till med ett mål när Sociedad spelade 2-2 borta mot Valencia förra helgen. Svensken har nu gjort 13 mål i La La Liga den här säsongen. Och när Alexander Isak väl hittat målformen så brukar det bli fler bollar i nät.

Real Sociedad 1.70 888 sport
Sevilla 2.60 Bethard

Tips: Isak gör mål igen

Att det blir fler mål från Alexander Isak innan säsongens slut är givet. Samtidigt är Real Sociedad svårslagna på hemmaplan, även om det är topplag man möter. Därför satsar vi på en scorecast där Alexander Isak gör mål och matchen slutar oavgjort.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 10.00 i odds för oavgjort och Alexander Isak som målgörare.

Satsa