Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

La Liga: Real Sociedad–Valladolid 16/5 18:30 - Isak hittar rätt igen

Alexander Isaks Real Sociedad har en riktigt bra chans att nå spel i höstens Europa League. Men, då krävs seger mot bottenlaget Valladolid. Kanske kan också Isak bryta måltorkan?
Vid 5.40 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 54kr
Photocredits: Getty Images
Real Sociedad–Valladolid
May 16,2021
18:30

Photocredits: Getty Images

Sänds på C More och Unibet TV. Avspark 14:00.

Tufft om Europa League-platserna

Med två omgångar kvar ligger Real Sociedad och Alexander Isak femma i  La Liga och kämpar om två platser i höstens Europa League tillsammans med Real Betis och Villarreal. Då Sociedad bara har en poäng till godo på både Betis och Villarreal kan det krävas full pott i de två sista omgångarna om det ska bli EL-spel till hösten. Samtidigt har Sociedad en hyfsad form. Före onsdagens förlust mot serieledarna Atlético Madrid hade man vunnit tre av de fyra senaste matcherna.

Slåss för nytt kontrakt

Valladolid har de två senaste säsongerna varit inblandade i streckstriden, men lyckats hålla sig kvar. Nu ser det dock värre ut. Med två matcher kvar laget två poäng upp till säker mark. Dessutom har laget tufft motstånd i de två avslutande omgångarna. Förutom Real Sociedad på söndag möter man också serieledarna Atlético Madrid i sista omgången. Det lutar starkt åt spel i Segunda Division till hösten för Valladolid.

Läge för svenskmål

Alexander Isak har gjort hela 14 mål i La Liga den här säsongen, men den senaste månaden har det varit måltorka. Mot ett lag som Valladolid, som släppt in fem mål på de två senaste matcherna är förstås utsikterna goda för den svenske anfallaren att hitta rätt igen.

Real Sociedad 1.70 888 sport
Antal mål – Över 3.5 3.75 Mr green

Spelbolag med bra odds

Tips: Isak hittar rätt igen

Sociedad är i bra form och ska inte ha några större problem att ta tre poäng mot Valladolid. Samtidigt lär Alexander Isak vara sugen på att hitta målformen inför EM. Därför kör vi på ett kombotips där Sociedad vinner och Isak gör första målet.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 5.40 i odds för Sociedad-seger och att Alexander Isak gör första målet.

Satsa