Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

La Liga: Real Sociedad–Villarreal 29/11 21:00 - Isak avgör igen

Real Sociedad och Alexander Isak har verkligen imponerat såhär långt i La Liga. Serieledning, samtidigt som laget öser in mål. På söndag ställs man mot ligatrean Villarreal, som även de imponerat.
Photocredits: Getty Images
Real Sociedad–Villarreal
November 29,2020
21:00

Sänds på Sportkanalen, C More och C More Fotboll. Avspark 21:00.

Både Real Sociedad och Villarreal har inlett säsongen starkt och är obesegrade sedan två månader tillbaka.

Lagens form

Real Sociedad

Alexander Isaks Real Sociedad är utan tvekan ett av fotbollseuropas hetaste lag i dagsläget. Med sex raka segrar i La Liga leder laget serien två poäng för Atlético Madrid, som dock har en match mindre spelad. Samtidigt måste man imponeras av Sociedads målskillnad, 21-4 på tio spelade matcher. Det är Liverpool-klass på den målskillnaden. Dessutom har Sociedad hållit nollan fyra matcher i rad, inklusive två matcher i Europa League.

Villarreal

Även Villarreal har inlett säsongen överraskande bra. Laget ligger trea i tabellen, fyra poäng bakom Sociedad. Sedan så har man också en vass målskytt i Gerard som hittills gjort fem mål i La Liga och som säkert kommer att göra en hel del till. Att Villarreal vill vara med i toppen visade man förra helgen när man spelade 1-1 hemma mot Real Madrid.

https://twitter.com/RealSociedadEN/status/1330559595220242434

Isak i målform

Oerhört intressant toppmöte det här. Inte minst med tanke på att Alexander Isak avgjorde matchen mot Cadiz förra helgen med sitt 1-0-mål. Real Sociedad får hållas som favoriter då laget i dagsläget verkar vara mer eller mindre ostoppbara.

Tips: Isak avgör igen

Mot Cadiz förra helgen var det Alexander Isak som fixade tre poäng och det känns mycket väl som att historien kan upprepa sig här. För svensken gör ofta sina mål en bit in i eller mot slutet av andra halvlek. Därför blir tipset att Alexander Isak blir matchens siste målskytt.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 6.00 i odds för Alexander Isak som sista målgörare.

Satsa