Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Landskamp: Sverige–Estland 31/3 17:45 - Sverige fortsätter att göra mål

Sverige gjorde en stark insats när man vann med 3-0 borta mot Kosovo. Nu väntar Estland i en träningslandskamp som även är sista landskampen innan EM-truppen tas ut i mitten av maj.
zlatan
Sverige–Estland
Mars 31,2021
17:45

Photocredits: Getty Images

Sänds i TV12 och på C More. Avspark 17:45.

Bra start på VM-kvalet av Sverige

Efter en blek insats mot Georgien i den första matchen i VM-kvalet var det ett betydligt vassare Sverige mot Kosovo i söndags. Målchans på målchans skapades i det offensiva och i halvtid ledde blågult med 2-0 efter mål av Ludvig Augustinsson och Alexander Isak, som spelades fram av Zlatan Ibrahimovic. Till slut blev det 3-0 efter ett straffmål av Sebastian Larsson i andra halvlek.

Sverige avslutar på onsdag kväll en intensiv landslagssamling med en träningsmatch mot Estland hemma på Friends Arena, som även är den sista landskampen innan EM-slutspelet i sommar.

Släppt in tio mål på två matcher

För motståndet i onsdagens träningsmatch står alltså Estland, som knappast tillhör europatoppen. Laget gjorde precis som Sverige fyra mål i sina två inledande VM-kvalmatcherna mot Tjeckien och Vitryssland. Men, det var bara det att Tjeckien gjorde sex mål och Vitryssland fyra. Någon särskilt bra försvarsinsats var det alltså inte tal om från Estlands sida.

Läge för svensk målfest

Räkna med en hel del omkastningar i startelvan från Janne Anderssons sida i matchen mot Estland. Dock lär det finns en hel del spelsugna svenska spelare, som vill ta chansen att visa upp sig för att säkra en plats i EM-truppen. Därför känns det också som att det kan bli en hel del svenska mål i den här matchen.

4 eller fler mål för hemmalaget 3.10 Betsson

Spelbolag med bra odds

Tips: Sverige fortsätter att göra mål

Sverige fick verkligen upp farten mot Kosovo och det känns som att man kommer att ta med sig den känslan till matchen mot Estland. Därför drar vi till med att Sverige vinner med minst fyra mål, det vill säga Sverige vinner om matchen startar 0-4.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 5.10 i odds för svensk seger om matchen startar 0-4.

Satsa