Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Lazio–Juventus 8/11 12:30

Det är jämnt i Serie A, mycket jämnt. Mellan trean Juventus och tian Lazio skiljer bara två poäng. På söndag möts de bägge på Olimpico i Rom och frågan är om Dejan Kulusevski och Juve ska kunna ta tre poäng?
Lazio–Juventus
November 08,2020
12:30

Sänds på C More och Unibet TV. Avspark 12:30.

Lazio har medvind i Serie A just nu. Samma sak gäller för Juventus som ännu är obesegrade.

Lagens form

Lazio

4-3 borta mot Torino och dessförinnan 2-1 hemma mot Bologna gör att Lazio hänger på toppen, även om man inte ligger bättre än tia i tabellen. För upp till Juventus som ligger trea är det som sagt inte mer än två poäng. Det som bör bekymra Lazio är försvarsspelet. På sex matcher har laget nämligen släppt in hela tolv mål, vilket är alldeles för många om man vill vara med och slåss i den absoluta toppen.

Juventus

4-1 borta mot Spezia senast var välbehövliga tre poäng för Juventus som dessförinnan hade tre raka oavgjorda. Mot Verona för ett par veckor sedan var det Dejan Kulusevski som räddade poäng genom ett sent mål. I tabellen ligger Juventus fyra poäng efter succélaget Milan med Zlatan Ibrahimovic i spetsen. För Juve gäller det nu att börja vinna om man inte ska hamna alltför långt efter Milan.

Ännu ett lyckat inhopp för Kulusevski?

Dejan Kulusevskis roll i Juventus verkar vara som inhoppare med 20-30 minuter kvar att matcherna. En roll han dock gör bra. Mot Verona var det som sagt han som räddade poäng med sitt 1-1-mål. Och det känns knappast som att det var det sista målet i Serie A den här säsongen, snarare tvärtom.

Tips: Kulusevski gör sent mål igen

Dejan Kulusevski blir bara bättre och bättre hela tiden, men det lär nog dröja ett tag till innan han blir ordinarie i Juventus. Men, som inhoppare gör han ju det galant och därför blir tipset att Kulusevski gör matchens sista mål igen. Bäst odds finns hos Mr Green som ger 8.50 i odds för Dejan Kulusevski som matchens sista målgörare.

Satsa