Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Leipzig–PSG 4/11 21:00 Forsberg nätar

Emil Forsbergs Leipzig lottades i en tuff grupp i Champions League med både Manchester United och Paris Saint Germain. På onsdagskvällen ställs man mot de senare och för att drömmen om slutspel ska leva krävs minst en poäng.
Leipzig–PSG
November 04,2020
21:00

Leipzig har på det stora hela haft en stark höst, samtidigt som PSG som vanligt går som tåget i Ligue 1.

Lagens form

Leipzig

Hela 0-5 borta mot Manchester United förra veckan var något av ett bottennapp för Leipzig. Dock blev det vinst i premiären mot Basaksehir, men det behövs nog poäng mot PSG om chansen till slutspel ska vara rimlig. I helgen åkte man på en förlust mot Mönchengladbach i Bundesliga. Dessförinnan hade laget dock inte förlorat på över en månad, samtidigt som Leipzig ligger trea i Bundesliga bara två poäng bakom serieledarna Bayern München. Räkna också med att Emil Forsberg finns med i startelvan mot PSG, då svensken startat i bägge CL-matcherna hittills.

PSG

PSG håvar som vanligt in trepoängare och leder franska ligan, vilket i och för sig inte säger så mycket. I CL-spelet har man hittills en förlust, mot Manchester United, och en vinst mot turkiska Basaksehir. Inför mötet med Leipzig har PSG flera viktiga spelare på skadelistan, inte minst storstjärnorna Neymar och Mauro Icardi.

Leipzig har chansen

PSG är förstås favoriter i den här matchen, men med tanke på de skadeproblem som det franska laget har känns det ändå som att Leipzig har en hyfsat bra chans att skaka PSG.

Tips: Emil Forsberg nätar

Samtidigt lär Emil Forsberg få chansen från start då han spelat från start i de två tidigare CL-matcherna. Dessutom har Forsberg fått lite av en revival i Leipzig med två mål på de sex första matcherna i Bundesliga. Därför blir tipset att han hittar rätt även mot PSG. Bäst odds finns hos Unibet som ger 4.00 i odds för Emil Forsberg som målskytt.

Satsa