Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Leksand inleder kvalserien

Ikväll inleder Leksand spelet i kvalserien till Elitserien. Motståndarna för dagen är tabelltvåan i Hockeyallsvenskan, Södertälje (som slutade sex poäng efter leksand i grundserien). Båda lagen har mötts fyra gånger i serien och har således relativt bra koll på varandras förmåga. När man ikväll drabbar samman i Tegera Arena gör man det därmed för femte gången. Läge kanske för en ny klyscha – femte gången gillt?
Leksand – Södertälje
Januari 01,1970
19:00

Förhoppningarna hos de båda lagen är stora. Kravbilden från fansen är dock kanske som störst i Dalalägret. Leksand är ett anrikt lag med gedigen erfarenhet från Elitserien och fansen har uttryckligen saknat sitt kära lag i den högsta serien. Faktum är att själva Elitserien på många sätt också har det. Leksand har nämligen alltid genererat både god publicitet och intresse från supportrar.

Till kvällens match förväntas båda lagen gå för seger då man vet att man kommer att få möta svårare lag på resans gång. Chansen att avancera hänger därför mycket på att man vinner de mer ”enkla” matcherna.

Två nyckelspelare i matchen förväntas bli Leksands Michael Raffl och Södertäljes Damien Fleury.

Matchen startar kl.19.00 och sänds i Viasat Hockey och på Viaplay.

Dagens speltips:

Motivering:
Leksand siktar på allvar mot Elitserien. I år har man kanske den bästa chansen på flera år och man har ett slagkraftigt lag. Mot de välkända motståndarna SSK vet man hur man ska spela och segerviljan ska inte gå att ifrågasätta. Dagens spel blir på seger för Leksand.
Sport: Ishockey
Härkomst: Kvalserien
Match/Event: Leksand – Södertälje
Spel: Leksand vinner matchen
Odds: 1.70
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 19.00

Leksand vinner matchen

Satsa