Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Leksand vs Färjestad - Färjestad kämpar för en bra seedning i kvartsfinalen

Färjestad har i praktiken redan säkrat en av de sex direktplatserna till kvartsfinal. Dock vill nog FBK gärna sluta tvåa eftersom man då får möta ett av lagen från åttondelsfinalerna. Och då lär det bland annat krävas bortaseger mot Leksand, som i princip inte har någonting att spela för.
Leksand–Färjestad
March 05,2020
19:00

Leksand hade ingen rolig början på det nya året med nio raka förluster. Men, senaste veckan har det vänt och dalalaget har faktiskt vunnit två av de tre senaste matcherna. I lördags blev det dock förlust borta mot Skellefteå med hela 8-2. För Leksands del handlar det nu om att ladda inför det stundande SHL-kvalet.

I och med bortaförlusten mot Malmö i lördags tappade Färjestad andraplatsen till Skellefteå, som nu är två poäng före FBK. Att komma tvåa bakom Luleå är viktigt eftersom man annars riskerar att få möta lag som HV71 eller Djurgården i kvartsfinal. Samtidigt har Färjestad vunnit fem av de sju senaste matcherna.

Med tanke på att Leksand i princip bara har äran att spela för kan den här matchen egentligen bara sluta på ett sätt, nämligen med seger för Färjestad. Förvisso förlorade FBK mot Malmö senast, men mot Leksand ska man inte ha några större problem att ta tre poäng och om möjligt komma ikapp Skellefteå. Bäst odds finns hos ComeOn som ger 1.83 för bortaseger.

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Leksand – Färjestad

League / Tournament: SHL

Tips: 2

Odds: 1.83 Spelsajt: ComeOn Spelstopp: Torsdag 5 mars 19:00

Satsa