Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Let’s Dance: Vem vinner danstävlingen 2021?

Let’s Dance 2021 pågår för fullt. Nio tävlande kändisar gör upp om vem som imponerar mest på dansgolvet. Alla medverkade dansar med en professionell partner och i slutet finns bara ett vinnande par. Den segrande kändisen tar hem den magnifika röda glasskon. Vi uppdaterar vårt speltips regelbundet för att ge dig resultat och Let’s Dance odds.
Vid 3.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 30kr
lets dance odds
Let's Dance 2021
April 30,2021
19:00

Let’s Dance nyheter

Resultat: Efter en otroligt jämn final korades tillslut Filip Lamprecht till årets vinnare!

13 maj: Carola Häggkvist meddelade produktionen att hon gör en comeback! Carola lämnade 27 april på grund av hälsoskäl och ersattes av den nyligen utröstade Keyyo. Carola Häggkvist kommer delta i finalen med Filip Lamprecht och Anis don Demina.

28 april: Keyyo som blev utröstad bara dagar innan fick göra comeback och ta Carolas plats. Detta betyder att hon är med i tävlingen igen och ersätter Carola.

27 april: Carola Häggkvist har självmant valt att lämna Let’s Dance på grund av medicinska skäl. Hon var under programmets gång vår tippade vinnare för Let’s Dance. Har du satsat ett spel på Carola bör du ta kontakt med din bettingsida för att se om du kan få insatsen återbetalad.

Let’s Dance veckofinaler visas lördagar kl 19 på TV4. Du kan även följa Let’s Dance på TV4 Play på nätet.

Let’s Dance odds

Vinnarspel

Filip Lamprecht vinner 2.00 Betsson
Anis Don Demina vinner 9.00 Betsson

Vem vinner Let’s Dance?

Vi har många kära kändisar som deltar i årets upplaga av danstävlingen Lets Dance. Under startskedet av programmet har svenska folket redan hittat en folkkär favorit. Filip Lamprecht har snabbt klättrat upp bland odds hos spelbolagen som en klar favorit. Men det är fortfarande tidigt att avgöra, men enligt oss står det mellan Filip och Carola Häggkvist.

Spela på Lets Dance genom att skapa ett konto. Som ny kund kan du även hämta en välkomstbonus i form av oddsbonusar. Placera sedan ditt spel på Lets Dance odds och följ med i underhållningen!

Vilka deltar i danstävlingen?

DeltagareÅlderYrkeDanspartnerUtslagen
Filip Lamprecht24Marketing internLinn Hegdal
Anis Don Demina27YouTuberKatja Lujan Engelholm
Kristina ”Keyyo” Petrushina24YouTuberHugo Gustaffson8 maj
Michel Tornéus34FriidrottareJasmine Takács1 maj
Carola Häggkvist54ArtistTobias Karlsson27 april (hälsoskäl)
Hanna Hedlund46ArtistTobias Wallin17 april
Suzanne Axell65ProgramledareTobias Bader10 april
Martin Melin54Polis
Maria Zimmerman3 april
Janne Josefsson68JournalistMalin Watson27 mars

Deltagare

Carola Häggkvist har i flera år tackat nej till att delta i Let’s Dance. Men nu har schlagerdrottningen äntligen sagt ja! Hon säger att det är en utmärkt tid att investera i sina danskunskaper och bli upplärd av Tobias Karlsson.

Martin Melin jobbar som polis med har tidigare haft framträdanden i TV. Melin vann den prestigefyllda tävlingen Robinson och är nu redo att ge dansen ett försök. Dansaren Maria Zimmerman blir Martins partner som ska lära han dansstegen.

Suzanne Axell har länge varit programledare för ”Fråga Doktorn” på SVT. Förfrågan från TV4 att delta i Lets Dance kom som en chock men hon tvekade inte en sekund på att tacka ja. Hon vill representera alla mulliga tjejer i Sverige som inte vågar dansa. Hennes danspartner är Tobias Bader.

Hanna Hedlund har fått förfrågan om att delta i Let’s Dance förut, men först nu vågade hon tacka ja. Hon har tidigare varit jurymedlem i TV4-programmet ”Talang” och tävlat i Melodifestivalen. Tillsammans med partnern Tobias Wallin ska hon dansa sig till final.

Michel Tornéus är en före detta längdhoppare som tidigare varit med i TV-programmet ”Mästarnas Mästare”. Enligt han själv har han inga problem att lägga in timmarna. Men säger ödmjukt att dansstegen måste vässas. Han dansar med Jasmine Takács under årets Lets Dance.

Anis Don Demina är en sångare, artist och YouTuber med mycket TV-tid bakom sig. Anis har under senaste åren genomgått en fantastisk viktnedgång och deltagandet i Lets Dance blir prov på allt hårt arbete. Anis dansar tillsammans med Katja Luján Engelholm.

Filip Lamprecht gjorde sig känd som en kändisson till Kristin Kaspersen och nära släkt med Lill-Babs. Han ser fram emot att få delta i Let’s Dance och visa vad han går för. Under 2021-upplagan dansar han tillsammans med Linn Hegdal.

Kristina ”Keyyo” Petrushina är programledare och YouTuber som är riktigt taggad på att vara med i årets säsong av danstävlingen. Enligt hon själv är det den tuffaste utmaningen hon hittills tagit sig an. Hon dansar tillsammans med den charmige dansaren Hugo Gustafsson.

Janne Josefsson har gjort sig känd som en hårt arbetande journalist och har varit med i svängarna länge. Som frilansare känner han att det ska bli kul att delta i programmet och få vara med i grupptävlingar. Han dansar tillsammans med Malin Watson.

Let’s Dance 2021 upplägg

  • Den som vinner får den röda glasskon
  • Tävlingen har 10 resultatshower
  • De två par som får minst röster tävlar i duell
  • Förlorarparet i duellen åker ut ur tävlingen

Så här röstar du

  1. Varje par har ett tillhörande telefonnummer
  2. Ring telefonnumret för att lägga din röst
  3. Du kan även SMSA deltagarnamnet till 72400

 

Speltips: Filip Lambrecht vinner Let’s Dance 2021

Carola Häggkvist var den deltagare som vi ryggade i årets Lets Dance. Men på grund av medicinska skäl har hon fått hoppa av. Därför har vi valt att istället satsa på Filip Lambrecht som står näst på tur som årets Lets Dance vinnare. Bäst Lets Dance odds hittar du på Betsson som erbjuder odds på att Filip Lambrecht vinner.

Satsa