Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ligacupfinal på wembley

Idag är det så dags för final i ligacupen mellan Premier League-laget Swansea och Bradford från League Two (Englands fjärdedivision). Matchen spelas på nya Wembley och sparkar igång kl.17 svensk tid och sänds på TV10.
Swansea – Bradford
Januari 01,1970
17:00

Till finalen är Swansea naturligtvis givna förhandsfavoriter. Michael Laudrups lag sätter också stor prestige i att vinna och kommer att matcha det starkaste laget. Faktum är att Laudrup är så pass sugen på en seger att han vilade sina bästa spelare i matchen mot Liverpool (bland annat Michu). Att han samtidigt vilade bort segern i matchen spelade uppenbarligen ingen roll! Bradford är dock det laget som kommer till matchen med bäst outs då de verkligen är underdogs som inte har något att förlora. Bradford och manager Phil Parkinson anlände till London och Wembley i fredags och har sedan dess arbetat hårt med att förbereda sig på bästa sätt. En av förberedelserna har inneburit att laget tittat med en egenkomponerad DVD innehållande lagets väg till ligacupfinalen.

Hur väl Bradford eller Swansea än förbereder sig finns det en sak de inte kan förbereda sig för, är att spela inför ett fullsatt Wembley. Totalt beräknas cirka 90.000 åskådare se matchen live. Det lag som bäst klarar av pressen och som på bästa sätt kan njuta av stundens ögonblick kommer att vara det som till slut står överst på podiet och lyfter cup-bucklan som vinnare av engelska Capital One Cup 2013 (ligacupen).

_________________________________________________________________

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Swansea – Bradford
Härkomst: Engelska ligacupen
Spel: Under 3,5 mål
Odds: 1.43
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 17.00

Under 3,5 mål

Satsa