Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Liverpool–Arsenal odds (24/08/19 18:30) Tidig seriefinal på Anfield

Liverpool och Arsenal är de enda lagen i Premier League som har full pott efter två omgångar. Nu möts lagen i tidig seriefinal på Anfield Road i en match som lär bli sevärd.
Liverpool–Arsenal
Liverpool vs Arsenal
August 24,2019
18:30

Liverpool har mjukstartat Premier League-säsongen med två förhållandevis lätta matcher i vilka man totalt gjort hela sex mål. Premiären mot Norwich hemma vann man enkelt med 4-1 och förra helgen blev det ytterligare en seger när Southampton besegrades borta med 2-1. Fortsätter laget i den här stilen kommer Jürgen Klopps mannar definitivt vara med i guldstriden även den här säsongen.

Arsenal har inlett säsongen med två uddamålssegrar. 1-0 borta mot Newcastle i premiären och sedan 2-1 hemma mot Burnley förra helgen. I bägge matcherna var det Pierre-Emerick Aubameyang som gjorde det avgörande målet för Gunners. Att Aubameyang direkt levererar mål är förstås viktigt om Arsenal ska fortsätta vara med allra högst upp i tabellen.

Liverpool har sett väldigt starka ut hittills och är såklart också favoriter inför den här matchen. Dock får man nog se upp med Arsenal, som inlett bra och verkar vara på hugget. Mycket tack vare att Aubameyang ser ut att ha hittat målformen. Därför chansar vi lite här och säger att Arsenal skräller och klarar minst oavgjort på Anfield. Bäst odds för X2 hittar vi på LeoVegas som bjuder 2.70 gånger pengarna för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Liverpool–Arsenal

Liga/turnering: Premier League

Tips: X2 Odds: 2.70 Spelsajt: LeoVegas Spelstopp: Lördag 24 augusti 18:30

Satsa