Liverpool – chelsea 21-04-13

Det blir ingen titel för Liverpool i år, det har nu även manager Brendan Rodgers konstaterat. Det blir eventuellt spel i Europa League, men det beror väldigt mycket på om man lyckas vinna mot Chelsea i eftermiddag eller inte. Sjätteplatsen som Liverpool behöver ligger nämligen ett par poäng upp och innehas av ärkerivalen Everton.

Matchen mellan Liverpool och Chelsea är utan tvekan en av veckans stora fotbollshöjdpunkter för många supportrar i England. Liverpool är på jakt efter upprättelse och Chelsea vill för allt i världen säkra sin plats i Champions League nästa säsong (man sitter just nu på den åtråvärda fjärdeplatsen, men Tottenham skuggar tätt bakom).
Det finns med andra ord ordentligt med spänning inbakat! För Chelseas manager Rafa Benitez, blir det garanterat en minnesvärd match då det är första gången som han gästar Anfield som boss över ett annat fotbollslag. Hur Liverpool-fansen kommer att reagera återstår att se men säkerligen får han en del applåder, då han trots allt var relativt framgångsrik i klubben.

Både Liverpool och Chelsea kan matcha snudd på helt ordinarie trupper till matchen.
Tips på slutresultat: 2-1 till Liverpool (odds 8,05 från Betsson.com).

2-1 till Liverpool

Satsa