Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Liverpool–Manchester United odds (19/01/20) - Liverpool tar 21:a segern för säsongen

Det går inte säga annat än att det är Liverpools säsong i Premier League. Laget har fullständigt sopat rent och har på 21 matcher bara tappat två poäng. Nu möter man Manchester United som kämpar för at behålla en Europa League-plats.
Liverpool Manchester United
Liverpool–Manchester United
Januari 19,2020
17:30

Liverpool har varit fullständigt överlägsna i Premier League den här säsongen och leder i dagsläget med 15 poäng före tvåan Manchester City och det trots att Liverpool har en match mindre spelad. Om Liverpool var oslagbara förut är det frågan om de inte är det ännu mer nu, för nu har laget nämligen inte släppt in ett enda mål på sex raka matcher i Premier League. Finns då det något som kan stoppa Liverpool från att ta sitt första guld på 30 år? Nej, skulle inte tro det.

Manchester United gör väl en helt okej säsong i Premier League med tanke på att man trots allt ligger femma, vilket innebär en plats i Europa League. Dock är den långtifrån säker då det finns ett antal lag som jagar därbakom. Så United lär nog få kämpa om man vill behålla femteplatsen säsongen ut.

I den här matchen är det egentligen inte frågan om Liverpool kommer att vinna utan med hur mycket. Dock ska vi kanske inte förvänta oss någon storseger, men Liverpool kommer i alla fall att vinna och man gör det dessutom utan att släppa in något mål. Bäst odds finns hos 888sport som bjuder 2.35 för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Liverpool–Manchester United

Liga/turnering: Premier League

Tips: Liverpool

Odds: 1.34 Spelsajt: 888sport Spelstopp: Söndag 19 januari 17:30

Satsa