Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Liverpool–Norwich City odds (09/08/19 21:00) Tuff premiär för nykomlingen

Förra årets etta i Championship får knappast någon lätt premiär när man möter förra årets Premier League-tvåa i form av Liverpool på Anfield Road. För hemmalaget lär det däremot bli en smakstart på säsongen.
Liverpool–Norwich City
Liverpool vs Norwich City
August 09,2019
21:00

Knappast någon har väl glömt vårens stenhårda kamp om guldet mellan Liverpool och Manchester City där City till slut drog det längsta strået och vann med en poängs marginal. Inför säsongen har Liverpool inte varit ute och shoppat loss på transfermarknad utan har i stort sett behållit samma lag som man hade förra säsongen.

Norwich gör sin första säsong i Premier League sedan man åkte ur 2016. Laget har inför den här säsongen bytt ut stora delar av truppen, dock är det knappast några större namn som har anslutit. Norwich lär nog få rikta in sig på att klara nytt kontrakt.

Efter att man avslutade våren med en Champions League-titel är Liverpool förstås även i år Manchester Citys främsta utmanare. Samtidigt är Liverpool också medvetna om att varje poäng lär bli viktig om man ska ha någon chans på guldet.

Därför känns det som att det kan bli en ganska stor seger på Anfield på fredagskvällen eftersom Liverpool nog direkt kommer att vilja visa var skåpet ska stå. Därför blir tipset att Liverpool vinner med minst tre mål, det vill säga Liverpool vinner även om man startar med 0-2. Bäst odds finns hos 888sport som bjuder 2.10 gånger pengarna för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Liverpool–Norwich City

Liga/turnering: Premier League

Tips: 3-vägshandicap: Liverpool vinner (0-2) Odds: 2.10 Spelsajt: 888sport Spelstopp: Fredag 9 augusti 21:00

Satsa