Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Liverpool visade styrka

Igår spelades det flera fina fotbollsmatcher. Liverpool tog emot Tottenham på Anfield och Manchester United tog emot Chelsea på Old Trafford. Den sistnämnda matchen var kvartsfinal i FA-cupen (den slutade 2-2, vilket också innebar att gårdagens speltips gick in till fina 1.59).
IK Oskarshamn – Djurgårdens IF
Januari 01,1970
19:00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Liverpools match var en riktig seriefinal i bemärkelsen att kamma hem den åtråvärda tredjeplatsen i ligan och tillika den sista platsen som ger spel i nästa säsong av Champions League. Inför matchen låg Spurs hela tolv poäng före Liverpool, men när domaren till slut visslade av historien hade Pool krympt det avståndet till 9. Matchen i sig var från början till start en actionfylld historia med två lag som verkligen gav allt för att vinna. Det var dock Liverpool som öppnade målskyttet i första halvlek genom målsprutan Luis Suarez. Spurs kom dock tillbaka in i matchen genom mittbacken Verthongen och laget lyckades sedan även ta sig till ledning med 2-1. Liverpool visade dock stark kämparglöd när man i matchens sista 30 minuter återtog taktpinnen och så trummade in både kvittering och ledningsmål. Ledningen stod sig sedan den gången och matchen slutade 3-2 till hemmalaget.

I och med segern gick nu Liverpool till slut om ärkerivalen Everton i tabellen och om inte segern mot Spurs fått Liverpool-fansen att fira så gjorde detta det garanterat!

Dagens speltips:

Motivering: Djurgården har nu inte många halmstrån kvar att gripa efter om man vill göra comeback i Elitserien. Jag räknar med en rejäl urladdning här och att man vinner med två mål eller fler mot ett formsvagt och tröttkört Oskarshamn.
Sport: Ishockey
Härkomst: Svenska kvalserien (förserien)
Match/Event: IK Oskarshamn – Djurgårdens IF
Spel: Djurgården vinner matchen trots -1,5 mål
Odds: 2.20
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.00

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Djurgården vinner matchen trots -1,5 mål

Satsa