Liverpool visade styrka

Igår spelades det flera fina fotbollsmatcher. Liverpool tog emot Tottenham på Anfield och Manchester United tog emot Chelsea på Old Trafford. Den sistnämnda matchen var kvartsfinal i FA-cupen (den slutade 2-2, vilket också innebar att gårdagens speltips gick in till fina 1.59).
IK Oskarshamn – Djurgårdens IF
Januari 01,1970
19:00

Liverpools match var en riktig seriefinal i bemärkelsen att kamma hem den åtråvärda tredjeplatsen i ligan och tillika den sista platsen som ger spel i nästa säsong av Champions League. Inför matchen låg Spurs hela tolv poäng före Liverpool, men när domaren till slut visslade av historien hade Pool krympt det avståndet till 9. Matchen i sig var från början till start en actionfylld historia med två lag som verkligen gav allt för att vinna. Det var dock Liverpool som öppnade målskyttet i första halvlek genom målsprutan Luis Suarez. Spurs kom dock tillbaka in i matchen genom mittbacken Verthongen och laget lyckades sedan även ta sig till ledning med 2-1. Liverpool visade dock stark kämparglöd när man i matchens sista 30 minuter återtog taktpinnen och så trummade in både kvittering och ledningsmål. Ledningen stod sig sedan den gången och matchen slutade 3-2 till hemmalaget.

I och med segern gick nu Liverpool till slut om ärkerivalen Everton i tabellen och om inte segern mot Spurs fått Liverpool-fansen att fira så gjorde detta det garanterat!

Dagens speltips:

Motivering: Djurgården har nu inte många halmstrån kvar att gripa efter om man vill göra comeback i Elitserien. Jag räknar med en rejäl urladdning här och att man vinner med två mål eller fler mot ett formsvagt och tröttkört Oskarshamn.
Sport: Ishockey
Härkomst: Svenska kvalserien (förserien)
Match/Event: IK Oskarshamn – Djurgårdens IF
Spel: Djurgården vinner matchen trots -1,5 mål
Odds: 2.20
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.00

Djurgården vinner matchen trots -1,5 mål

Satsa