Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Liverpool vs Atlético Madrid - Liverpool under press i CL-returen mot Atlético

Atlético Madrid skrällde hemma på Wanda Metropolitano när man i första mötet med Liverpool i åttondelsfinalen i Champions League vann med 1-0. Nu väntar ett högintressant returmöte på Anfield där hemmalaget måste vinna för att ha en chans att ta sig vidare.
Liverpool–Atlético Madrid
Mars 11,2020
21:00

Liverpool, som hela säsongen varit totalt överlägsna, har på sista tiden vacklat betydligt och faktiskt bara vunnit en av de fyra senaste matcherna. Förutom förlusten mot Atlético Madrid i CL har det även blivit förlust mot Watford i Premier League och mot Chelsea i FA-cupen. Frågan är dock hur mycket Champions League betyder för Liverpool med tanke på att laget vann turneringen så sent som förra året.

Då det gått ganska mediokert i ligan den här säsongen kan ett bra resultat i CL bli lite av räddningen för Atlético Madrid. Och det spanska laget har faktiskt en bra chans att ta sig vidare här, framför allt eftersom man släpper in väldigt lite mål.

Atlético Madrid har ett ypperligt läge att ta sig vidare till kvartsfinal. Inte minst eftersom det räcker med oavgjort och även förlust med 1-2, 2-3, 3-4 osv. Dessutom känns det som att Atlético lär vara lite mer hungriga på att gå vidare än vad Liverpool är, som just nu prioriterar att säkra guldet i Premier League så fort som möjligt. Därför blir tipset att Atlético Madrid går vidare. Bäst odds finns hos Betfair som ger 1.8 för Atlético-avancemang.

Today’s game tips:

Sports: Football

Match: Liverpool-Atlético Madrid

League / Tournament: Champions League, Eighth Final

Tips: Atlético Madrid går vidare

Odds: 1.8 Spelsajt: Betfair Spelstopp: Onsdag 11 mars 21:00

Satsa