Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Premier League: Speltips Liverpool–West Ham 31/10 18:30

Liverpool närmar sig serieledning i Premier och ligger inför helgens omgång på samma poäng som ärkerivalen Everton. På lördag kväll ställs Liverpool mot West Ham. Ska de regerande mästarna peta ner Everton från förstaplatsen?
Liverpool–West Ham
oktober 31,2020
18:30

Bortsett från brakförlusten mot Aston Villa har Liverpool sett väldigt stabila ut den här säsongen. West Ham har överraskat i de senaste matcherna och kan bli svårare än väntat för Liverpool.

Lagens form

Liverpool

Fyra matcher på elva dagar, varav två i Champions League, resulterade i tio av tolv möjliga poäng, vilket visar att Liverpool är på god väg att hitta tillbaka till förra säsongens ”mode” där laget mer eller mindre är en maskin. Förra helgen blev det 2-1 mot Sheffield United och i veckan 2-0 mot Midtjylland i Premier League. Dessutom har Liverpool fått ännu en målskytt som kan kliva fram och avgöra, nämligen Diogo Jota, som gjorde mål både mot Sheffield U och Midtjylland.

West Ham

Förvisso bara tolva i tabellen, men då har West Ham också haft ett tufft spelschema de senaste omgångarna. Dock har det blivit poäng mot både Manchester City förra helgen och Tottenham förrförra helgen. Dessförinnan tog man också en tung bortaseger när man vann med hela 3-0 mot Leicester. Faktum är att West Ham faktiskt inte förlorat sedan 19 september.

Kan West Ham rubba Liverpool?

Liverpool är såklart storfavoriter i den här matchen. Fattas bara annat. Men, West Ham har som sagt spelat bra i de senaste matcherna, så det gäller att Liverpool inte underskattar gästerna. Dock lär detta nog inte vara någon risk då Liverpool som regel spelar disciplinerat även mot sämre motstånd.

Tips: Jota avgör

Sedan så har man ju också en ny het målskytt i Diogo Jota, som avgjort i de två senaste matcherna med mål sista halvtimmen. Det känns som att det kan bli ett sent mål av Jota även här och därför blir tipset att Diogo Jota gör matchens sista mål.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 5.80 i odds för Diogo Jota som siste målskytt i matchen.

Satsa