Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Liverpools revansch

Ack vilken skräll och besvikelse som ägde rum i måndags på Anfield Road i Liverpool. Ett på förhand uträknat West Bromwich (coachad av Liverpoolbekantingen Steve Clark), försvarade sig hedervärt och lyckades till slut osannolikt nog knipa en seger med 0-2.
Petersburg – Liverpool
Januari 01,1970
17:00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Besvikelsen efter matchen var total och det syntes inte minst på Twitter där flera spelare ursäktade sin insats. En spelare som säkerligen låg sömnlös någon extra timme den följande natten var Steven Gerrard. Hade han gjort mål på den straff som Luis Suarez fixade fram hade man förmodligen vunnit. Om Liverpools spelare och fans börjat drömma om CL-plats, tog West Bromwich målvakt Ben Foster rejält ner det röda laget på jorden igen.

Chans till revansch kommer dock kvickt då Liverpool ikväll ställs inför en tuff match mot Zenit St: Petersburg i Europa League. Måndagens resultat måste vara glömt och spelarna måste ha dragit lärdom av sin insats om Liverpool inte ska gå mot ett nytt fiasko. En som verkligen har talat om spelartruppens respons är coach Brendan Rodgers. Han meddelade i en presskonferens att hans lag nu är fullt inställda mot att vinna mot Zenit och att man lagt måndagens match bakom sig.

Liverpool förväntas mönstra samma lag som mot West Bromwich. Frågan är; har Brendan Rodgers motivationstal gett effekt? Förhoppningsvis har Carragher och Gerrard också sagt sitt för att Liverpool ska enas och prestera en fullgod revansch.

Oddset på seger för Liverpool är 3.40 (Bet365.com). Känns dock inte riktigt spelvärt, såvida man inte är troende Liverpoolsupporter förstås!

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Zenit St: Petersburg – Liverpool
Härkomst: Europa League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.83
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 17.00

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Båda lagen gör mål

Satsa