Liverpools revansch

Ack vilken skräll och besvikelse som ägde rum i måndags på Anfield Road i Liverpool. Ett på förhand uträknat West Bromwich (coachad av Liverpoolbekantingen Steve Clark), försvarade sig hedervärt och lyckades till slut osannolikt nog knipa en seger med 0-2.
Petersburg – Liverpool
Januari 01,1970
17:00

Besvikelsen efter matchen var total och det syntes inte minst på Twitter där flera spelare ursäktade sin insats. En spelare som säkerligen låg sömnlös någon extra timme den följande natten var Steven Gerrard. Hade han gjort mål på den straff som Luis Suarez fixade fram hade man förmodligen vunnit. Om Liverpools spelare och fans börjat drömma om CL-plats, tog West Bromwich målvakt Ben Foster rejält ner det röda laget på jorden igen.

Chans till revansch kommer dock kvickt då Liverpool ikväll ställs inför en tuff match mot Zenit St: Petersburg i Europa League. Måndagens resultat måste vara glömt och spelarna måste ha dragit lärdom av sin insats om Liverpool inte ska gå mot ett nytt fiasko. En som verkligen har talat om spelartruppens respons är coach Brendan Rodgers. Han meddelade i en presskonferens att hans lag nu är fullt inställda mot att vinna mot Zenit och att man lagt måndagens match bakom sig.

Liverpool förväntas mönstra samma lag som mot West Bromwich. Frågan är; har Brendan Rodgers motivationstal gett effekt? Förhoppningsvis har Carragher och Gerrard också sagt sitt för att Liverpool ska enas och prestera en fullgod revansch.

Oddset på seger för Liverpool är 3.40 (Bet365.com). Känns dock inte riktigt spelvärt, såvida man inte är troende Liverpoolsupporter förstås!

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Zenit St: Petersburg – Liverpool
Härkomst: Europa League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.83
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 17.00

Båda lagen gör mål

Satsa