Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Malmö FF–AIK (28/10/19 19:00) Två lag som måste vinna

Djurgården 62 poäng, Hammarby, Malmö FF och AIK samtliga på 59 poäng. Så är läget inför de två avslutande omgångarna i Allsvenskan. Två av dessa möts i den näst sista omgången, nämligen Malmö FF och AIK.
AIK v Malmo FF - Allsvenskan 594x396
Malmö FF vs AIK
oktober 28,2019
19:00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  • Betfair Recension Malmo FF 1.87 | Oavgjort 3.0 | AIK 4.0 Besök
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • BWin Recension Malmo FF 1.91 | Oavgjort 3.25 | AIK 4.20 Besök
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Efter 0-2 borta mot Hammarby senast är det frågan om inte chansen till guld är borta för Malmö FF. För nu måste Djurgården förlora en av de två sista matcherna, samtidigt som Malmö inte får tappa i målskillnad mot serieledarna. Dock ska sägas att MFF innan matchen mot Hammarby stod på sex raka segrar och inte ett enda insläppt mål.

AIK har tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste och har fortfarande chans på guld. Men, med tanke på att laget har betydligt sämre målskillnad än övriga topplag ska det mycket till om Gnaget ska försvara guldet. Istället får AIK nog rikta in sig på att ta en av Europa League-platserna.

För att något av de här två lagen ska chans på guld måste de vinna. Annars lär det vara kört. Utöver det finns det ju som sagt också Europa League-platser att spela om. MFF–AIK brukar vara jämna matcher. Fyra av lagens senaste matcher har slutat oavgjort och med tanke på att lagen känns jämnstarka känns det som ett logiskt resultat även här. Därför blir tipset helt enkelt oavgjort. Bäst odds finns hos Bet365 som bjuder 3.30 för oavgjort

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Malmö FF–AIK

Liga/turnering: Allsvenskan

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: X

Tips: X Odds: 3.30 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Måndag 28 oktober 19:00

Satsa