Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Malmö FF – Ballymena United odds (11/7/19 19:00)

Som alla minns var det inte förrän i den allra sista omgången som Malmö FF säkrade en plats i Europa League-kvalet i höstas. I den första omgången har man minst sagt haft tur med lottningen då man ställs mot Ballymena United från Nordirland.
Malmö FF–Ballymena United
Malmö FF vs Ballymena United
Juli 11,2019
19:00

Förra säsongen tog sig Malmö FF som bekant hela vägen till slutspel i Europa League. Den här säsongen lär det bli tuffare eftersom man börjar i Europa League-kvalet och inte som förra året i Champions League-kvalet. Dock har förra årets europaäventyr förstås gett rutin, vilket är en klar fördel under det kommande kvalspelet.

Nordirländska Ballymena United inledde kvalspelet till Europa League redan i preliminäromgången där man slog ut färöiska Runavik efter 2-0 hemma och 0-0 borta. Laget kom tvåa i den nordirländska ligan i våras och var även med i förra årets kval till Europa League. Då åkte man ut mot norska Odd efter sammanlagt 0-5.

Med tanke på den form och säkerhet Malmö visat hittills under den allsvenska säsongen 2019 ska det här inte vara några större problem. Laget har dessutom bjudit på målfest i flera matcher och det känns som att det kan bli det även här. Därför säger vi att MFF gör över 3,5 mål i den här matchen. Bäst odds finns hos Unibet som bjuder 1.94 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Malmö FF–Ballymena United

Liga/turnering: Kval till Europa League

Dagens speltips: Sport: Fotboll Match: Malmö FF–Ballymena United Liga/turnering: Kval till Europa League

Satsa