Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Malmö FF–Sirius 8/11 17:30 - Thelin och Toivonen säkrar guldet

Det är nära nu, mycket nära. Tre poäng mot Sirius och saken är klar, Malmö FF är svenska mästare år 2020. Dock ska inte Sirius underskattas då uppsalalaget fortfarande har chans på både medaljer och europaspel.
Malmö FF–Sirius
November 08,2020
17:30

Sänds på Dplay. Avspark 17:30

Malmö FF fortsätter att visa fin form precis som man gjort hela säsongen. För Sirius är trenden den rakt motsatta.

Lagens form

Malmö FF

Ledning med tio poäng och fyra omgångar kvar. Ja, det ser onekligen bra ut för Malmö FF. Laget har vunnit fyra av de fem senaste matcherna i Allsvenskan, samtidigt som lagets anfallsduo Isaac Kiese Thelin och Ola Toivonen fortsätter att leverera. Thelin avgjorde derbyt mot Helsingborg senast och Toivonen har gjort hela fyra mål på de fyra senaste matcherna.

Sirius

Det fina spel som Sirius visat upp tidigare under säsongen verkar nu vara som bortblåst. Bara två poäng på de fyra senaste matcherna gör att laget tappat mark till topplagen. Dock har man bara fyra poäng upp till en fjärdeplats. Samtidigt har lagets skyttekung Stefano Vecchia tappat stinget, då denne inte gjort mål sedan i slutet av september.

https://twitter.com/Malmo_FF/status/1323995918434271232

Läge för målfest?

När lagen möttes i somras slutade det hela 5-2 till Malmö, ett resultat som mycket väl kan upprepa sig. Den gången gjorde både Kiese Thelin och Toivonen mål och det känns som att de nog gärna gör det även i den här matchen.

Tips: Thelin och Toivonen säkrar guldet

Att gå in på planen och veta att seger innebär SM-guld är förstås väldigt motiverande. Framför allt för två måltjuvar som Isaac Kiese Thelin och Ola Toivonen. Därför blir tipset att bägge två gör mål i den här matchen och säkrar guldet till MFF. Bäst odds finns hos Unibet som ger 4.00 i odds för Isaac Kiese Thelin och Ola Toivonen som målskyttar.

Satsa