Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Malmö–Rögle 10/11 19:00 - Rögle vinner en målrik match

Rögle har gjort en strålande inledning på säsongen och kan med en seger mot Malmö ta över serieledningen. För nästjumbon Malmö gäller det att åtminstone ta poäng om laget inte ska bli alltför cementerade i botten.
Malmö–Rögle
November 10,2020
19:00

Sänds på C More. Nedsläpp 19:00.

Malmös senaste resultat imponerar inte medan Rögle, sett till poängsnitt, är SHL:s bästa lag såhär långt.

Lagens form

Malmö

Bara två poäng på de sju senaste matcherna gör att Malmö nu halkat ner till näst sista plats i tabellen. Ser man till poängsnitt har Malmö faktiskt sämre snitt än jumbon Linköping, som har tre matcher mindre spelade än Malmö. Om det inte ska bli SHL-kval om några månader lär det krävas en rejäl uppryckning från Malmös sida.

Rögle

En poäng efter serieledarna Frölunda och dessutom med hela två mindre spelade matcher. Man kan lugnt säga att det går bra för Rögle, som med största sannolikhet hade varit klar etta om det inte hade varit för ett par inställda matcher. En av lagets största styrkor är målskyttet, för i de tre senaste matcherna har RBK gjort tre mål i samtliga.

Rögle storfavoriter

Rögle är utan tvekan storfavoriter i det här derbyt och egentligen finns det ingenting som talar för att Malmö över huvud taget ska någon chans mot ärkerivalen. Om inte hemmalaget vilat sig i form under Karjala Cup-uppehållet vill säga. Men, det känns knappast troligt.

Tips: Rögle vinner en målrik match

Tittar man på formen hos lagen är det inte särskilt svårt att tippa den här matchen. Framför allt inte när man även adderar att Rögle gillar att göra mål. Därför satsar vi på ett så kallat "Pre-pack" hos Mr Green där Rögle vinner under ordinarie tid samtidigt som det blir över 6,5 mål.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 4.80 i odds för kombotipset Rögleseger och över 6,5 mål under ordinarie tid.

Satsa