Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Malmö – Sirius odds (21/7/19 15:00)

Efter veckans Europaäventyr är det för Malmö FF nu tillbaka till vardagen i Allsvenskan. På söndagseftermiddagen möter laget IK Sirius och vill Malmö forsatt ha en trygg marginal ner till de jagande lagen gäller det att vinna.
Malm FFIK Sirius FK
Malmö vs Sirius
Juli 21,2019
15:00

Sammanlagt 11-0 mot nordirländska Ballymena United gjorde att Malmö FF enkelt tog sig vidare i Europa League-kvalet, något som förstås alltid är bra för självförtroendet. I Allsvenskan har man dock bara vunnit en av de tre senaste matcherna. Men, då ska man komma ihåg att två av dessa varit borta mot guldkonkurrenterna AIK respektive Djurgården. Två matcher som båda slutade oavgjort.

För Sirius del har det varit lite upp och ner senaste veckorna. En vinst, en oavgjord och en förlust har det blivit på de tre senaste. Dock har Uppsalalaget fortfarande ett hyfsat avstånd ner till strecken. Till GIF Sundsvall på kvalplats är det för närvarande sex poäng.

Sirius har knappast någon lätt uppgift framför sig när man åker till Swedbank Stadion och möter ett starkt Malmö FF, som leder Allsvenskan med fyra poäng före AIK. Trots att serieledarna som sagt ”bara” fick oavgjort mot AIK och Djurgården känns de ändå oerhört starka och nio av tio dagar ska Sirius inte ha någon som helst chans till poäng i den här matchen.

Bara seger för Malmö är dock inte mycket att spela på. Därför säger vi att Malmö vinner även om man startar i underläge 0-1. Bäst odds finns hos 888sport som bjuder 1.83 gånger pengarna för den kombinationen.

 

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Malmö FF–IK Sirius FK

Liga/turnering: Allsvenskan

Tips: Malmö vinner, startar 0-1 Odds: 1.83 Spelsajt: 888sport Spelstopp: Söndag 21 juli 15:00

Satsa