Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Malmö vs Färjestad - Malmö behöver poäng för att känna sig säkra på slutspel

Malmö har inte tagit särskilt många poäng senaste veckan och börjar nu så smått närma sig slutspelsstrecket. Dock är det långtifrån någon fara på taket för skånelaget. Men, om de sista omgångarna i grundserien inte ska bli alltför spännande hade nog varit bra för Malmös del om det blev seger mot serietvåan Färjestad.
Malmö–Färjestad
Februari 29,2020
15:15

Malmö har mer eller mindre hela säsongen huserat på placeringarna i det undre mittenskiktet av tabellen. Som det ser ut nu är det också där man kommer att förbil och därmed också ta en av platserna till åttondelsfinal. Förvisso är det hela nio poäng ner till Brynäs, som för närvarande är det lag som ligger precis utanför slutspel. Men, det kan som bekant gå snabbt i hockey, så Malmö behöver nog några poäng till för att vara helt säkra på slutspel om några veckor.

Färjestad fortsätter att vara säkerheten själv, även om det blev förlust i seriefinalen mot Luleå i lördags. Dock är det fortsatt jämnt i toppen och FBK behöver definitivt vinna några matcher till för att vara säkra på en direktplats till kvartsfinal.

Malmö har under säsongen haft svårt för Färjestad och bara tagit en poäng mot FBK på tre matcher.  Dessutom har man två raka förluster bakom sig. Därför blir tipset att Färjestad vinner det här. Bäst odds finns hos Betsson som ger 2.60 för bortaseger.

 

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Malmö – Färjestad

League / Tournament: SHL

Tips: 2

Odds: 2.60 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Lördag 29 februari 15:15

Satsa