Målspel på brynäs 03-02-11

Brynäs såg ut att ta raketvägen mot toppen av SHL efter att ha inlett en svit med tre raka segrar. Det blev dock inte riktigt så, utan istället för fyra raka trepoängare, blev det förlust mot ett vilt kämpande HV71 i fredags (0-3).
Brynäs – Leksand
Februari 03,2011
18.00

Man får dock ett gyllene läge till revansch idag då Leksand kommer på besök. Ett Leksand som vad det verkar kommer att få kriga ordentligt om varenda poäng den här säsongen. Man gör alldeles för lite mål framåt för att det ska hålla hela vägen som det ser ut nu.

Kvällens match mellan dessa båda lag är också den jag fokuserar på inför dagens bästa spel. Hos bettingsajten Nordicbet finns möjligheten att spela på antalet mål i matchen och det är just den marknaden som känns intressant här. Alternativet över 4,5 mål till oddset 1,90 är det jag främst har i åtanke.

Anledningen till att det känns särskilt gynnsamt är den bistra målskillnaden som Leksans har, samt den offensiva kraft som Brynäs har till sitt förfogande. Dessutom har båda lagen varit inblandande i matcher med över 4,5 mål i de fyra av fem senaste!

Ett målspel som detta går även under beteckningen ”överspel” på antalet mål. Det finns flera olika alternativ att spela men jag känner att just över 4,5 mål ger tillräcklig avkastning i förhållande till sannolikhet. Vill du se de övriga alternativen? Surfa in till Nordicbet.com och klicka på Ishockey / SHL.

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: Sverige, SHL
Match/Event: Brynäs – Leksand
Spel: Antal mål i matchen +4,5
Odds: 1,90
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 18.00

Resultat: VINST! 4-3, Brynäs – Leksand

Satsa