Dagens tips 28-05-13: målspel på syrianska – gefle

Analys: Syrianska ligger i Allsvenskans bottenskikt efter en mycket svag säsongsinledning. Laget har endast gjort sex mål framåt vilket i sin tur inte lett till mer än två segrar på de tio inledande matcherna. Dock har spelet på hemmaplan sett betydligt bättre ut än vad poängskörden vill medge och i kvällens match mot Gefle bör man ha en relativt god chans att få till en bra utdelning för sin bollhållande spelidé och kanske även få skörda frukt av sitt anfallsspel?
Syrianska – Gefle
May 28,2013
19:00

Gefle kommer till matchen som ett av Allsvenskans sämsta bortalag den här säsongen. Man har endast lyckats ta en poäng på fem matcher och därtill släppt in näst flest mål, 14 stycken. Spelet har sett allt annat än kreativt ut och ser man tillbaka på de tidigare matcherna är det inte mycket som talar för ett trendbrott här.

Matchen ikväll är garanterat av sådan typ som båda lagen förväntar sig att vinna. Pressen att vinna är dock något högre på Syrianska då de med största säkerhet har ställt in sig på att de kommer att få kriga i tabellens nedre skikt säsongen igenom. Ska man då klara sig kvar krävs seger på hemmaplan mot lag i deras närhet och Gefle är ett av dem. Jag väljer att tro på att pressen i detta skede av säsongen stärker, snarare än stjälper.

När alla faktorer summeras känns marknaden att båda lagen gör mål spelvärd snarare än spel på matchvinnare.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Allsvenskan
Match/Event: Syrianska – Gefle
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1,80
Insats: 7/10 units
Spelsajt:Bet365.com
Spelstopp: 19.00
Resultat:VINST!2-2, Syrianska – Gefle

Båda lagen gör mål

Satsa