Målspel på tevez och juventus 27-11-13

Juventus har ångat på som tågen i italienska Serie A. Senast vann man med stabila 2-0 på bortaplan mot Livorno. Precis som så många gånger förr den här säsongen hette en av målskyttarna Carlos Tevez. Den lilla argentinaren har verkligen visat att han trivs och i takt med att han levererat mål har han också fått stort förtroende, både från tränare och fans.
Juventus – FC Köpenhamn
November 27,2013
20.45

Ikväll ska Juventus försöka göra något åt den miserabla inledningen i CL. Efter fyra matcher har man ännu ingen seger. Poängskörden står och stampar på 3 och målskillnaden ligger dyster på klena -1. Motståndet nu är danska FC Köpenhamn, innehar platsen direkt ovanför Juventus. Man ligger trea tack vare att man tagit en seger.

Om Juventus inte vinner här blir det oerhört svårt att nå avancemang i turneringen. Real Madrid kommer att bli gruppetta, det kommer man inte att kunna göra något åt. Dock bör man kunna ta sig förbi både FCK och Galatasaray som båda ligger en poäng före.

Personligen tror jag starkt på att Juventus tar sin chans ikväll. Jag tror också att det är Carlos Tevez som står som matchvinnare när matchklockan tickat till 90+. Att Tevez gör mål i matchen betalar 1,83 gånger pengarna hos Bet365.com. Att Tevez också gör matchens första betalar aningen bättre, hela 4,50, vilket bör locka den som söker lite större utdelning.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Europa, Champions League
Match/Event: Juventus – FC Köpenhamn
Spel: Carlos Tevez gör mål i matchen
Odds: 1,83
Insats: : 6/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 20.45

Resultat: Förlust! Tevez gjorde inte mål

Satsa