Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Malta – Sverige betting odds (12/10/19 20:45)

Det börjar dra ihop sig i EM-kvalet och för Sveriges del väntar nu två viktiga matcher, mot Malta och Spanien. Den första av dessa är borta mot Malta och här ska det inte bli något annat än tre poäng för Sverige.
Malta – Sverige
oktober 12,2019
20:45

1-1 hemma mot Norge i senaste matchen i EM-kvalet gör att det nu är nästan onödigt spännande i EM-kvalgrupp F. För Sverige ligger nämligen bara en poäng före Rumänien och två poäng före Norge. Dock kommer Janne Andersson att kunna mönstra ordinarie lag i de kommande två matcherna, vilket är oerhört viktigt.

Malta har bara spelat ihop tre poäng i det här EM-kvalet och frågan är väl om det blir så mycket mer. Dock har malteserna faktiskt fortfarande en teoretisk chans att gå till EM. Förutom Sverige på lördag möter Malta även Färöarna på tisdag.

Allt annat än tre svenska poäng i den här matchen är förstås en stor skräll. Dock ska Malta inte underskattas då ölaget ibland kan bjuda tufft motstånd. Dessutom har Sverige flera gånger genom åren räddat tre poäng mot smånationer i slutminuterna. På hemmaplan i somras blev det 3-0 till Sverige och det känns väl som att det kommer att bli något liknande i den här matchen. Därför säger vi att Sverige vinner även om matchen startar 2-0. Bäst odds finns hos LeoVegas som bjuder 1.76 gånger pengarna för den utgången.

Sport: Fotboll

Match: Malta–Sverige

Liga/turnering: EM-kval

Tips: Sverige vinner, startar 2-0 Odds: 1.76 Spelsajt: LeoVegas Spelstopp: Lördag 12 oktober 20:45

Satsa