Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Premier League: Speltips Manchester City–Arsenal 17 oktober 20:45

Manchester City har haft en tung inledning på säsongen med bara en seger på de tre första matcherna. På lördag kväll ställs City mot Arsenal som inlett betydligt bättre och som också finns med i toppen av tabellen.
Manchester City–Arsenal
oktober 17,2020
18:30

Lagens form

Manchester City

1-1 borta mot nykomlingen Leeds senast och dessförinnan 2-5 hemma mot Leicester är knappast resultat som imponerar, framför allt inte när det handlar om ett lag som Manchester City. Med tre matcher spelade, förvisso en mindre än många andra lag, ligger City inte bättre än på 14:e plats och det är ju inte ens godkänt. Om det inte vänder snarast lär City knappast finnas med i guldstriden den här säsongen.

Arsenal

Arsenal, som hade en ganska medioker förra säsong, har inlett starkt med tre segrar på fyra matcher, vilket innebär en fjärdeplats i tabellen. Frågan är om Arsenal kan hålla i den fina formen och fortsätta att hänga med i toppen? Förra hösten föll Gunners som bekant ihop totalt fram i november. Samtidigt har inte lagets skyttekung Pierre-Emerick Aubameyang kommit igång på det sättet vi är vana vid. Bara ett mål på de första fyra matcherna är alldeles för lite om Arsenal ska vara med och utmana allra högst upp.

Slagläge för Arsenal

Manchester City har verkligen inte gått att känna igen den här säsongen och nu känns det som att det nästan måste bli tre poäng mot Arsenal, för annars kan man nästan tala om en kris. Gunners känns däremot väldigt starka i dagsläget och har råg i ryggen efter den fina starten på säsongen.

Tips: Arsenal fixar minst en poäng på Etihad

Därför blir tipset att Arsenal fixar minst en poäng på Etihad.
Bäst odds finns hos Bethard som ger 2.90 i odds för dubbelchans X2.

Satsa