Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Manchester City–Tottenham odds (17/08/19 18:30) Repris på CL-kvartsfinalen

Manchester City tar emot Tottenham hemma på Etihad och frågan är om Tottenham ska kunna chocka City på samma sätt som man gjorde i kvartsfinalen i Champions League i våras.
Manchester City–Tottenham
Manchester City vs Tottenham
August 17,2019
18:30

Manchester City fick inget annat är smakstart när man slog West Ham borta med hela 5-0 i premiären förra helgen i en match där Raheem Sterling stod för ett hat trick. Detta gör att City redan leder ligan. Frågan är nu om man kommer behålla den hela säsongen.

Tottenham fick också en bra start på säsongen då man slog nykomlingen Aston Villa hemma med 3-1 på Hotspur Stadium. Segern var ett tydligt besked på att Spurs kommer att vilja vara med och slåss i toppen även den här säsongen.

Ett verkligt intressant möte måste man säga, inte minst efter alla spännande matcher lagen emellan i våras, som alla slutade med uddamålsseger. Det känns som att även det här mötet kommer att bli tufft, framför allt med tanke på att bägge lagen gjorde bra insatser i premiären förra helgen.

Litet övertag för City är det givetvis i kraft av hemmaplan och det faktum att man i dagsläget står på 15 raka segrar i Premier League. Men, Tottenham har skakat City förr och kan mycket väl göra det igen. Därför blir tipset att bägge lagen gör mål i den här matchen. Bäst odds finns hos Betway som bjuder 1.75 gånger pengarna för att båda lagen gör mål.

 

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Manchester City–Tottenham

Liga/turnering: Premier League

 

Tips: Båda lagen gör mål        Odds: 1.75 Spelsajt: Betway Spelstopp: Lördag 17 augusti 18:30

Satsa