Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Premier League: Manchester United–Arsenal 1/11 17:30

Både Manchester United och Arsenal har blandat och gett i inledningen på säsongen. På söndag möts lagen på Old Trafford, där det lag som tar tre poäng tar ett rejält skutt i tabellen.
Manchester United–Arsenal
November 01,2020
17:30

Manchester United har haft lite skiftande form på senaste tiden medan Arsenal fortsätter att ha det tungt i Premier League.

Lagens form

Manchester United

5-0-segern mot Leipzig lär ge en rejäl boost i självförtroendet för Victor Lindelöf och de andra i Manchester United. Och inte minst för Marcus Rashford som gjorde hela tre mål sista 20 minuterna. I Premier League ligger dock inte United bättre än på 15:e plats, men då har man också en match mindre spelad än de flesta andra lag. Dessutom är det faktiskt bara tre poäng upp till en sjätteplats. På de tre senaste har United en oavgjord, en vinst och en förlust.

Arsenal

Arsenal ligger förvisso något bättre till än Manchester United i tabellen, men bara tre poäng på de fyra senaste matcherna gör att det knappast ser särskilt just ut för Gunners i dagsläget. Frågan är om det återigen ska bli en katastrofhöst. Senast blev det 0-1 hemma mot Leicester och dessförinnan 0-1 borta mot Manchester City.

United på frammarsch

Manchester United inledde säsongen lite trevande, men nu känns det som att laget är på gång. Inte minst efter storsegern mot Leipzig. Kan United ta några trepoängare i rad kan man mycket väl finnas med i toppen av tabellen om några veckor. Sedan så har också Marcus Rashford kommit igång och det är viktigt om United ska vara med allra högst upp den här säsongen.

Tips: Rashford fortsätter att leverera

Marcus Rashford är en spelare som har potential att bli skyttekung i Premier League och just nu känns det som att han kommer fortsätta skicka in bollar i nät. Inte minst mot Arsenal, som ju är ett lag med sviktande form. Tipset blir att Rashford gör matchens första mål.
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 6.75 i odds för Marcus Rashford som förste målskytt i matchen.

Satsa