Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Premier League: Speltips Manchester United–Chelsea 24/10 18:30

Manchester United visade verkligen hög internationell klass när man besegrade självaste PSG borta i Champions League-premiären. Nu väntar ett formsvagt Chelsea hemma på Old Trafford. Kan det till och med bli målfest?
Manchester United–Chelsea
oktober 24,2020
18:30

Manchester United är ett lag med stigande formkurva, vilket man verkligen visade i CL-segern mot PSG. Chelsea har däremot inte visat någon större form senaste veckorna.

Lagens form

Manchester United

2-1 borta mot PSG och förra helgen 4-1 borta mot Newcastle i Premier League. Frågan är om United nu inlett resan mot toppen av tabellen. Visst man ligger inte bättre än på 15:e plats i tabellen, men upp till fjärde plats är det bara tre poäng och dessutom har United en match mindre spelad. Samtidigt fortsätter Victor Nilsson Lindelöf att vara en av de viktigaste spelarna i United och hyllades dessutom efter matchen mot PSG.

Chelsea

Chelsea går lite knackigt just nu med bara en seger på de senaste fem matcherna. I CL-premiären blev det 0-0 hemma mot Sevilla och förra helgen bara 3-3 hemma mot Southampton i Premier League. Detta gör att Chelsea bara har vunnit en av de fyra senaste matcherna i PL. Dock är Chelsea som bekant ett lag som har potential att vara med och slåss om ett ligaguld.

Läge för målfest?

Spelar United på samma sätt som man gjorde mot PSG ska man inte ha några större problem att slå Chelsea. Det kan till och med bli med ganska stora siffror. Kanske kan vi till och med få se ett mål från Victor Nilsson Lindelöf, som brukar göra åtminstone något mål varje säsong. Och när United är i målform ökar förstås chanserna.

Tips: Nilsson Lindelöf hittar rätt

Att Victor Nilsson Lindelöf ska göra mål är förstås en riktig högoddsare. Men, United gör som sagt mycket mål just nu så därför drar vi till med att den svenske landslagsbacken hittar rätt mot Chelsea.
Bäst odds finns hos LeoVegas Sport som ger 18.00 i odds för Victor Nilsson Lindelöf som målskytt.

Satsa