Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Manchester United–Chelsea odds (11/08/19 17:30) Toppmöte direkt i premiären

Den hetaste matchen i premiäromgången av Premier League är utan tvekan den mellan Manchester United och Chelsea på Old Trafford. En match där båda lagen är rejält sugna på att ta tre poäng.
Manchester United–Chelsea
Manchester United vs Chelsea
August 11,2019
17:30

För Manchester Uniteds del var det verkligen upp och ner förra säsongen. Hösten var en ren katastrof, men sedan kom Ole Gunnar Solskjær in och gjorde underverk. Återstår att se om han kan få ordning på laget redan från start den här säsongen. Goda förhoppningar finns och sedan ska det förstås också bli intressant att se om värvningen av världens genom tiderna dyraste back, Harry Maguire, betalar av sig.

Chelsea slutade trea förra säsongen i Premier League och vann även Europa League i våras. Den här säsongen känns det som att det inte kommer att går riktigt lika bra. Framför allt inte med tanke på att man tappat en av sina bästa spelare i mittfältsgeneralen Eden Hazard, som ersatts av Mateo Kovacic.

Även om lagen på pappret är tämligen jämbördiga känns det ändå som att det är en relativt svårtippad match det här. Inte minst med tanke på att det känns lite oklart hur bra Chelsea egentligen är nu när man tappat Eden Hazard.

Eftersom det är så pass svårtippat som det är och att bägge lagen mycket väl kan vinna blir tipset istället att båda lagen gör mål. Bäst odds hittar vi hos Bethard som bjuder 1.74 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Manchester United–Chelsea

Liga/turnering: Premier League

 

Tips: Båda lagen gör mål Odds: 1.74 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Söndag 11 augusti 17:30

Satsa