Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC Vegas 23: Vettori vs Holland 10/4 21:00 Spännande möte i mellanvikt

I UFC Vegas 23 får vi se italienaren Marvin Vettori och amerikanen Kevin Holland i ett mellanviktsmöte. Båda fighters har riktigt bra vinster bakom sig, men har ändå mycket kvar att bevisa. Matchen drar igång 21:00 i Apex Arena, Las Vegas. Odds och speltips för Vettori vs Holland finns längre ner i artikeln.
Vid 1.71 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17.1kr
marvin vettori vs kevin holland odds
Marvin Vettori – Kevin Holland
April 10,2021
21:00

Bild: Getty Images

Stream för UFC Vegas 23: Marvin Vettori vs Kevin Holland drar igång 10 april kl 20:00 på Viaplay.

Vettori vann på domslut.

  • Kamaru Usman Vinnare : LEOVEGAS Odds 1.25 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Jorge Masvidal Vinnare : LEOVEGAS Odds 4.00 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Fighternas form

Marvin Vettori

Marvin ”The Italian Dream” Vettori kommer in i detta möte som rankad 6:a i sin viktklass med en stark vinst över svensken Jack Hermansson. 27-åringen är en väldigt bra fighter med färdigheter inom både boxning, grepp och submissions. Trots ett starkt genomsnitt på 4,78 slag per minut har Vettori svårt att avsluta med KO/TKO. Han har hittills inte vunnit en enda UFC-match med KO/TKO. Inför mötet mot Holland har han ett matchfacit på 16 vinster (två KO/TKO) och fyra förluster.

Kevin Holland

Kevin ”The Trailblazer” Holland har en bitter förlust mot Derek Brunson bakom sig. Vad som skedde i matchen är svårt att säga men det kommer att spela roll i mötet mot Vettori. Bortsett från sin senaste förlust har Holland imponerat med flera korta avslut mot stora fighters som Ronaldo Souza och Charlie Ontiveros. Kevin Holland tog mötet mot Vettori på väldigt kort notis efter att Darren Till hoppade av på grund av skada. Det kan vara adrenalinet eller suget på hämnden, men det kan bli tufft för Holland. Inför matchen har han ett matchfacit på 21 vinster (tolv KO/TKO) och sex förluster.

SVENSKA NYHETER: Svensken Jack Hermansson har fått en bekräftad match mot Edmen Shahbazyan där han kan gottgöra sin senaste förlust mot Marvin Vettori.

All-rounder vs powerhouse

Marvin Vettori är en väldigt flitig fighter som är duktig på mycket. Holland är en explosiv fighter med mycket krut i slagen. Vettori har aldrig knockat någon i UFC och Holland har aldrig blivit knockad. Chansen att Vettori vinner på KO/TKO är mindre än chansen att Mike Tyson och Zlatan Ibrahimovic möts i ringen. Odds för Vettori är väldigt låga, men då ska han kunna ta hem det på domslut eller submission. Holland har ett väldigt högt odds vilket kan visa sig ha en del spelvärde.

Tips: Över 2.5 ronder

Mötet mellan Vettori och Holland är svår att avgöra. Vettori kommer in som stor favorit men chansen att Holland tar hem det finns där. Vi väljer att placera vårt spel på att matchen går minst 2.5 ronder. Ett litet spel på Holland odds kan också erbjuda ett högt spelvärde. Bäst odds finns på Betsson.

Satsa