Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC Fight Night: Holloway vs Kattar 17/01 01:00 Explosiva fjäderviktare

I UFC Fight Night 184: Holloway vs Kattar möter fjäderviktens bäst rankade fighter, Max Holloway, utmanaren Calvin Kattar. Kattar, som kommer in på plats sex i fjärdervikt, får chansen att klättra vid en eventuell vinst. Matchen är beräknad att dra igång kl 01:00 i Flash Forum, Abu Dhabi.
holloway kattar
Max Holloway - Calvin Kattar
Januari 17,2021
01:00

Resultat: De som trott att Max Holloway inte hade det i sig längre hade fel. En fantastisk fight där han visade varför chansen är stor att han tar tillbaka bältet innan året är slut. Max Holloway vann på domslut.

Stream för UFC Fight Night 184: Holloway vs Kattar drar igång 17 januari kl 01:00 på Viaplay.

UFC Fight Night 184 blir det första UFC-eventet som sänds på TV via ABC sedan partnerskapet med FOX tog slut 2018. Detta kan öppna upp fler möjligheter för UFC streams i framtiden.

Fighternas form

Max Holloway

Max ”Blessed” Holloway hade 13 raka vinster i UFC från 2014 fram till 2019 då han förlorade mot Dustin Poirier genom domslut. Sedan den förlusten har han vunnit en match och förlorat ytterligare två. Trots detta ser vi en extremt självsäker Holloway som ser riktigt vass ut på träningarna. Genom en kombination av boxning och BJJ står Holloway säker både på fötter och på mattan. Han har på papper överlägsen statistik med 6,66 slag per minut och enastående försvar mot nedtagningar på 85%. Inför mötet mot Kattar har han ett matchfacit på 21 vinster och sex förluster.

Calvin Kattar

Calvin ”The Boston Finisher” Kattar har liksom Holloway sina färdigheter i grunden från boxning. Kattar har under 2020 haft två vinster mot både Dan Ige och Jeremy Stephens. Men hans kommande möte mot Holloway blir det tuffaste hittills. På papper har Kattar ett genomsnitt på 5.28 slag per minut med något sämre försvar mot både slag och nedtagningar än Holloway. Inför mötet mot Holloway har Kattar ett matchfacit på 22 vinster och fyra förluster.

  • Max Holloway Vinnare : BETSSON Odds 1.62 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Calvin Kattar Vinnare : BETSSON Odds 2.36 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Underhållning på hög nivå

Både Holloway och Kattar går vanligtvis långa och stående matcher. Ingen av de två gillar att gå för submissions då de båda endast vunnit två av sina vinster genom submission. Allt talar för en jämn match som går till domslut, där Max Holloway vinner med majoritet.

Tips: Holloway vinner på domslut

Holloway har oddsen på sin sida och denna gång backar vi honom. Trots två tuffa förluster bakom sig ser han ut att vara i bättre form än Kattar. Därför blir detta speltips att Holloway vinner på domslut efter en lång och jämn match. Bäst odds finns på Betsson som erbjuder 2.20.

Satsa