Messi blir film 13-05-13

Många kallar honom för århundratets bästa spelare, ja rent av världens bästa spelare genom tiderna. Leonel Messi har haft en minst sagt imponerande säsong 2012/13. Den totala målproduktionen överstiger 40 mål och ingen i toppfotbollen är äns i närheten. Han har slagit samtliga målrekord som går att slå i klubbfotbollens värld. Endast internationella målrekord som exempelvis antal mål i VM återstår.

För att hylla Messi och den framgångssaga han representerar, har nu ett filmteam (Epic Pictures Group) bestämt att man ska spela in en långfilm om honom. Filmen ska bygga på den bok som skrivits Luca Caioli och som har titeln ”Messi”.

Enligt produktionsbolaget ska filmens huvudsyfte vara att inspirera människor till att tro på sig själva och synsättet att det är möjligt att förvandla drömmar till verklighet. När filmen blir verklighet är inte bestämt än men räkna med att den kommer att få rejält med uppmärksamhet när den är klar!

När filmen blir verklighet är inte bestämt än men räkna med att den kommer att få rejält med uppmärksamhet när den är klar!

Satsa