Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Tyson vs Jones Jr. 29 nov 02:00 Veteranernas återkomst

Söndag den 28 november kl 02:00 äger en av historiens största möten. 54-årige Mike Tyson gör sin första match efter 15 år mot 51-årige Roy Jones Jr i ett möte som skriver historia. Boxningsmatchen tar plats i STAPLES Center i Los Angeles, California.
Tyson Jones - match 29-11-2020
Tyson - Jones Jr
November 29,2020
02:00

Sändningar för Mike Tyson – Roy Jones Jr är beräknad att dra igång kl 02:00 på Viaplay.

En boxningsmatch som skulle ägt rum för 17 år sedan är äntligen här. Efter många uppskjutningar i år på grund av pandemin gör sig boxarna redo för ett möte.

Boxarnas form

Mike Tyson

Mike ”Iron Mike” Tyson, även känd som ”The Baddest Man on the Planet”, har varit extremt aktiv på sociala medier på senare tid. I flertalet videos har vi fått följa hans resa från övervikt och dålig hälsa till vad som liknar en nutida mästare. Med 50 vinster och 6 förluster är Tyson ingen att leka med. Han har gjort sig känd för att kunna knocka vem som helst med kraftfulla haymakers. 76% av Mike Tysons vinster har varit genom KO/TKO.

Roy Jones Jr

Roy Jones Jr har till skillnad från Mike Tyson inte varit lika aktiv på sociala medier och är därför lite svårare att hålla koll på. Men något som är säkert är hans imponerande matchfacit med 66 vinster och 9 förluster. Jones Jr var aktiv proffsboxare sedan 1989 fram till 2018. Han har därför inte haft lika långt uppehåll som Tyson. Till skillnad från Tyson som har en Ortodox stil har Jones Jr en unik stil med händerna nere och snabba jabbar.

Låg risk för knockout

Andy Foster, California State Athletic Commissioner, har uppmanat båda boxarna att inte satsa på knockouts. Detta är ingen titelfight utan snarare en tillställning. Denna fight ska snarare fungera som en hård sparringsmatch. Om någon av boxarna följer detta återstår att se, men att betta på en KO är därför något vi undviker.

  • Mike Tyson Vinnare : BETSSON Oddset 1.52 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Roy Jones Jr. Vinnare : BETSSON Oddset 2.80 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Tips: Mike Tyson vinner

Mike Tyson är redo för ringen, det har han visat hela världen. Med tanke på den höga ålder hos båda kommer konditionen bli en tuff utmaning. Tyson bör kunna styra matchen och uppvisa sin teknik fram till domslut.. Därför blir tipset att Mike Tyson vinner på odds 1.52 hos NordicBet

Satsa