Modo – brynäs kommer bli en fest 17-10-13

Ikväll kl.19.00 spelas det flera betydelsefulla hockeymatcher i SHL. En av dessa är drabbningen mellan Brynäs och Modo.
Brynäs – Modo
oktober 17,2013
19:00

Hemmalaget Brynäs har ramlat in i ett aningen svart hål, formässigt. De tre senaste matcherna har varit rena besvikelser i sammanhanget. Tre smärtsamma förluster mot Frölunda, Växjö och Örebro har dragit ner Brynäs till en femteplats i tabellen. Även om det inte är direkt alarmerande pekar formen rakt nedåt och det är inte långt ner till bottenskiktet av tabellen.

Det som framför allt har varit anmärkningsvärt är hur Brynäs målvakt Robin Rahm har uppträtt. Ja, han och egentligen hela försvarsspelet. Ostrukturerat, ledarlöst och utan egentligt självförtroende är vad som har präglat insatserna i de tre senaste matcherna. Att man ska lyckas ordna till allt detta till kvällens match känns inte särskilt troligt. Särskilt inte om man dessutom lägger till den turbulens som finns kring klubben efter att man fått veta att man sparkas ut från den kommande turneringen European Club Competition.

Det som också talar emot Brynäs är att kvällens motståndare Modo har hittat formen med tre vinster på de fyra senaste. Bland annat har man vunnit mot Linköping och Färjestad, vilket får sägas vara en rejäl prestation i jämförelse med säsongsinledningens plattmatcher.

Dagens bästa spel blir således ett hcp-spel på Modo (+1,5 mål) till 1,42 gånger pengarna. Spelet läggs med en medelstor insats.

Speltipset

 • Sport: Ishockey
  Härkomst: SHL
  Match/Event: Brynäs – Modo
  Spel: Bortalaget vinner hcp +1,5
  Odds: 1,42
  Insats: 7/10 units
  Spelsajt: Bet365.com
  Spelstopp: 19.00

Resultat: VINST! 2-3, Brynäs – Modo

Satsa