Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Mot bandyfinal

Svensk bandy är en riktig sportklassiker som har mångåriga rötter. Spelplanen liknar den i fotboll, utförandet liknar det i hockey och inramningen är någonting där emellan. Bandy är unikt och dess popularitet är på rejäl uppgång. En starkt bidragande orsak är den uppmärksammande årliga bandyfinalen som alltid spelas inför ett stort publik- och medieintresse. Nu på söndag är så dags för 2013 års bandyfinal. Den här gången ska finalen spelas på nybyggda Friends Arena. Ett lag är redan finalklart och det är Stockholmslaget Hammarby. Vilka som kommer att stå som Hammarbys motståndare ska avgöras ikväll när Villa Lidköping möter Sandviken i den femte och avgörande matchen.
Villa Lidköping – Sandviken (SAIK)
Januari 01,1970
19.15

Att intresset för matchen är stort vittnar det enorma suget efter matchbiljetter. Uppgifter säger att närmare 5000 biljetter till den avgörande semifinalen såldes på omkring 20 minuter. Om Villa Lidköping lyckas med bedriften att vinna mot Sandviken väntar lagets fjärde SM-final genom tiderna. Skulle Sandviken vinna gör man det mot historiens odds. Det är nämligen väldigt sällsynt att det lag som förlorat den fjärde matchen i en finalserie av fem, vinner den avgörande matchen.

I matchen ikväll spås framför allt de fasta situationerna spela avgörande roll, samt den individuella skickligheten. Spelare som antas få stor betydelse för sitt lags jakt på framgång är Daniel Andersson för SAIK och Patrik Gustafsson för Lidköping.
Matchen startar kl. 19.15 och sänds i TV4 Sport.

Dagens speltips:

Motivering:
Gårdagens speltips gav vinst och förhoppningsvis återupprepas detta även när sporten i fokus nu skiftas från hockey till bandy. Dagens spelvärde hittar vi i SAIK, som känns som en het kandidat till seger. Dock känns det definitiva matchvinnarspelet alltför osäkert. Istället hittar jag spelvärde i ett handicapspel på bortalaget. Med två måls marginal bör man kunna stå som segrare.
Sport: Bandy
Härkomst: SM-slutspel
Match/Event: Villa Lidköping – Sandviken (SAIK)
Spel: SAIK vinner med +2 mål i handicapp
Odds: 2.05
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.15

SAIK vinner med +2 mål i handicapp

Satsa