Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Napoli vs FC Barcelona - Tuff uppgift för Napoli

Napoli har fått en av de tuffaste lottningarna i Champions League-åttondelen då det italienska laget lottats mot FC Barcelona. Dock är Napoli i bra form och kan mycket väl överraska hemma på San Paolo.
Napoli–FC Barcelona
Februari 25,2020
21:00

Napoli har knappast gjorde någon bra säsong i Serie A då man för närvarande befinner sig i mitten av tabellen, långt ifrån toppstriden. Dock har man visat fin form på sista tiden. Tre segrar på de fyra senaste matcherna i Serie A, bland annat mot Juventus, och dessutom seger mot både Lazio och Inter i Coppa Italia.

FC Barcelona är lika stabila som vanligt i Champions League då man mer eller mindre dansade igenom gruppspelet i höstas. Med tanke på att man sedan 2007 inte missat kvartsfinal i turneringen känns det som att Barcelona kommer att gå långt även i år.

Det här lär minst sagt bli tufft för Napoli, framför allt över två matcher. En fördel som Napoli dock har är att man kan spela helt utan press eftersom det inte är någon som förväntar sig att laget ska vinna. Därför känns det också som att det är lite skrälläge på San Paolo. Samtidigt vet Barcelona att man har kapacitet att vända hemma på Camp Nou. Tipset blir därför att Napoli klarar oavgjort, men eftersom Barcelona ändå är Barcelona garderar vi med pengarna tillbaka vid bortavinst. Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.97 för den kombinationen.

 

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Napoli–FC Barcelona

Liga/turnering: Champions League, åttondelsfinal

Tips: X och pengarna tillbaka vid bortavinst

Odds: 1.97 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Tisdag 25 februari 21:00

Satsa