Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Nations League: Dubbel - Kroatien & Tyskland 17/11 20:45 - Kroatien och Tyskland vinner

Sista omgången i Nations League där vi har två riktiga tungviktsmöten i grupp 3 och 4. Kroatien, som måste vinna, möter ett Portugal utan något att spela för. Spanien och Tyskland gör upp om gruppsegern i sin grupp.
Kroatien–Portugal, Spanien–Tyskland
November 17,2020
20:45

Kroatien–Portugal sänds på TV12, C More och C More Live.
Spanien–Tyskland sänds på Sportkanalen och C More.

Kroatiens form har varit sviktande på senaste tiden, men nu möter man ett Portugal som inte har något att spela för. Tyskland är hittills obesegrade när man möter Spanien, som bara har tagit en poäng på de två senaste matcherna.

Lagens form

Kroatien–Portugal

2-1-förlusten mot Sverige borta i lördags gör att Kroatien har en del press på sig att ta åtminstone poäng mot Portugal. Dock har portugiserna ingenting mer än äran att spela för efter 1-0-förlusten hemma mot Frankrike i lördags. Troligtvis kommer Portugal inte ens ställa upp med ordinarie manskap.

Spanien–Tyskland

0-1 borta mot Ukraina och 1-1 borta mot Schewiz. Så ser Spaniens facit ut i de två senaste matcherna. Med andra ord är spanjorerna knappast i toppform. Tyskland har däremot tagit sju poäng av nio möjliga på de tre senaste matcherna. I lördags vann man övertygande hemma mot Ukraina med 3-1 och leder gruppen med en poäng före Spanien inför sista omgången.

https://twitter.com/RaumdeuterSpace/status/1327874989958184960

Ska kroaterna slå europamästarna?

Ja, det som mycket som talar för det. Framför allt då Portugal som sagt inte har någonting att spela för. Det här känns definitivt som en match där motivation slår klass.

I den andra matchen känns Tyskland betydligt starkare än Spanien, som bara var minuter från att förlora mot Schweiz i lördags.

 

Tips: Kroatien och Tyskland vinner

Kroatien känns helt enkelt mer motiverade att vinna än vad Portugal gör. Samtidigt kan Tyskland med en gruppseger få tillbaka lite av det självförtroende som raserades i VM 2018. Därför satsar vi på ett kombinationsspel där Kroatien och Tyskland vinner sina matcher.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 10.44 i odds för seger för Kroatien och Tyskland.

Satsa