Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Nations League: Frankrike–Sverige 17/11 20:45 - Sverige klarar poäng

Sverige har inför sista omgången fortfarande chansen att hänga kvar i Nations League i och med 2-1-segern mot Kroatien. Nu väntar världsmästarna Frankrike borta, som dock inte har någonting att spela för.
Frankrike–Sverige
November 17,2020
20:45

Sänds på TV4, C More och C More Fotboll. Avspark 20:45.

Sverige visade fin form när man vann mot Kroatien. Samtidigt tog Frankrike sin fjärde seger i Nations League när laget säkrade gruppseger mot Portugal.

Standings provided by

Lagens form

Sverige

Mot alla odds lever fortfarande hoppet för Sverige efter en stabil seger mot Kroatien efter mål av Dejan Kulusevski och Marcus Danielson. Dessutom var det knappast fråga om tur då Sverige stundtals spelade riktigt bra. Inför sista omgången är det helt lika i både poäng, inbördes möten och målskillnad mellan Sverige och Kroatien, vilket innebär att ett gjort mål även vid förlust kan bli avgörande.

Frankrike

De regerande världsmästarna Frankrike har varit oerhört stabila genom hela Nations League. Med 1-0-segern borta mot Portugal säkrades gruppsegern, vilket innebär att fransmännen nu inte har någonting att spela för. Detta innebär att vi troligtvis inte lär få se ordinarie franskt manskap på Stade de France på tisdag kväll.

https://twitter.com/EURO2020/status/1327741429079298055

Sverige i slagläge

Med tanke på att Frankrike redan säkrat gruppsegern lär de franska spelarna nog inte gå in och kämpa för president och fosterland i den här matchen. Och då känns det verkligen som en sådan där match där motivation slår klass. Dessutom lär blågult fått en hel del råg i ryggen efter segern mot Kroatien.

Tips: Sverige klarar poäng

Att Sverige ska kunna vinna mot Frankrike känns tämligen avlägset, men att man i alla fall ska ta poäng på Stade de France känns betydligt mer realistiskt. Med Kulusevski i storform kan det nog även bli minst ett mål. Därför blir tipset att matchen slutar oavgjort och att båda lagen gör mål.
Bäst odds finns hos Betway som ger 5.50 i odds för oavgjort och båda lagen gör mål.

Satsa