Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Kroatien–Sverige 11 oktober 18:00 2020

Sverige fick knappast den bästa starten på Nations League för en månad sedan. Men, så mötte man ju också först de regerande världsmästarna och några dagar senare de regerande europamästarna. Nu väntar ytterligare en tuff match när man möter VM-tvåan Kroatien borta, som även de hade en tung inledning på Nations League.
Kroatien vs Sverige
oktober 11,2020
18.00


Spelstopp: Söndag 11 oktober 18:00

Kroatien gick inte att känna igen i Nations League-premiären när man förlorade med hela 4-1 borta mot Portugal. Tre dagar senare kom nästa förlust mot Frankrike, som vann med 4-2 på Stade de France. För några veckor sedan meddelade en av Kroatiens stora profiler, Ivan Rakitic, att han pensionerar sig från landslaget, vilket innebär att laget tappat en av sina viktigaste spelare. Dock finns fortfarande en del stjärnstatus kvar i det kroatiska laget i form av Brozovic, Perisic, Kovacic och inte minst lagkaptenen Luka Modric.

Lagens form

Sverige blev ganska väntat nollade av både Frankrike och Portugal även om det svenska laget stod upp hyfsat bra. Nu är det lite vinna eller försvinna som gäller för Sveriges del. För bli det ytterligare en förlust mot Kroatien är det mycket som talar för att det svenska laget åker ner i B-divisionen. I övrigt är truppen i Sverige den ordinarie så när som på mittbacken Andreas Granqvist som är fortsatt skadad.

Att åka ner till Zagreb och ta poäng av Kroatien är inte någon lätt uppgift. Framför allt inte när kroaterna lär vara rejält revanschsugna efter de två inledande förlusterna. Egentligen finns det väl ingenting som talar för Sverige i den här matchen, vilket i och för sig innebär att blågult kan spela utan press.

Kroaterna tar hem

Dock känns ändå Kroatien betydligt starkare och tipset blir också att kroaterna tar hem det här. Bäst odds finns hos LeoVegas Sport som ger odds: 1.85 för hemmaseger.
Spelsajt: LeoVegas

Satsa